Adriana Radu

#povestea50

Suntem tare bucuroși să vă anunțăm că am ajuns astăzi la povestea cu numărul 50.

50 povești = 50 de femei antreprenor din România care ne inspiră în fiecare zi.

Astăzi a venit rândul să vă povestim despre o femeie antreprenor extraordinară, care sprijină freelancerii și antreprenorii să își pună bazele unei afaceri online prin proiectul său, “Scoala de afaceri pentru antreprenori online” (https://www.facebook.com/groups/scoaladeafaceripentruantreprenorionline)

Este vorba despre Adriana Radu On-line Business Mentor, femeia antreprenor faină care a organizat recent, un eveniment ce a adus extrem de multă valoare antreprenorilor cu business-uri la început de drum. Este vorba de summit-ul online UPcelerator online sales, marketing & mindset summit, care a avut loc în perioada 14-24 mai.

Adriana a adus împreună în cadrul acestui eveniment, 11 invitați de seamă și subiecte de actualitate din diverse paliere conexe dezvoltării unei afaceri: antreprenoriat, brand personal, marketing, vânzari, mindset, obiective, Social Media, publicare de carte și multe altele.

Despre Adriana știm că a făcut pasul către antreprenoriat în urmă cu 8 ani, când a ales să parăsească o corporație de top și funcția de director Resurse Umane. Iar de fiecare dată povestește cu multă sinceritate, despre toate dificultățile pe care și ea le-a întâmpinat ca antreprenor la început de drum.

Tocmai din acest motiv, Adriana le vine în ajutor celor care o aleg ca business mentor prin programul Business Upcelerator, utilizând metoda proprie care a ajutat-o să genereze vânzări.

În plan personal, Adriana are un baiat talentat, este o femeie plină de energie, îi place să călătorescă și lucrează la prima sa carte.

Mult success în tot ceea ce îți propui, Adriana!

Mereu cu drag și bucurie,

#CreatoriDeContext