Adriana Sava

#povestea54

Iată că astăzi a venit momentul să aducem în lumina reflectoarelor o altă femei antreprenor minunată.

Când mă gândesc la ea, îmi vine în minte, unul din citatele mele preferate în care cred cu toată inima: “Magic is something you make” și chiar așa este, Adriana face ca magia să se întâmple.

Pe Adriana Sava, am cunoscut-o la evenimentul “Mums in business (MIB) București” pe 09 Aprilie, când am fost speaker și le-am povestit celor 30 de femei antreprenor despre importanța brandului personal și cum le ajută în dezvoltarea afacerii.

Doar un om extraordinar, așa cum este ea, vine de la Brașov la București cu trenul, ca să fie aproape de comunitatea creată aici, dar și în fiecare alt oraș din țară.

Adriana, este leader-ul comunității MIB din Brașov, iar de anul acesta este și leader-ul comunității MIB România (care înglobează toate comunitățile din orașele din România).

Știm despre ea că are 2 copii minunați, pe Alessia am și cunoscut-o fiindcă au venit împreună la evenimentele MIB din București, iubește #uleiurile esențiale de la #doTERRA și creează diverse produse minunate cu aceste elixiruri extrase direct din roadele naturii.

#Mierea magică îmbunătățită cu uleiuri esențiale, care îți oferă sănătate direct din natură, este un astfel de produs creat cu iubire pentru oameni de către ea.

#Blend-ul cu uleiuri esențiale #iambeacuseweare este un alt produs magic creat de Adriana cu iubire și apreciere pentru femeile din comunitate și din jurul său. Prin acest blend, Adriana își dorește să le redea femeilor încrederea în sine, feminitatea și putea interioară ca să își poată transforma visurile în realitate.

Mult succes în tot ce ți-ai propus, Adriana!

Ne bucurăm să te avem alături!

Mereu cu drag și bucurie,

#CreatoriDeContext

#AdrianaSava#Miereamagica#sustinemfemeileantreprenor#femeiantrprenor#antreprenoriatfeminin#100femeiantreprenor#100povestiantreprenoare