Alexandra Dascal – Ciceoi

#povestea41

Așa cum bine știți, ziua de luni o dedicăm cu bucurie femeilor antreprenor și căutăm să aducem în fața voastră femei care inspiră și povești de viață & business din care avem cu toții foarte multe de învățat.

Astăzi a venit momentul să vă povestim despre o femeie extraordinară, iar așa cum îmi place mie să îi spun, ea este dovada vie că “omul sfințește locul”.

Alexandra Dascal – Ciceoi este un super “șef de trib” și “inima” de la Căsuța cu ghidușii. A creat această grădiniță chiar după chipul și asemănarea sa, iar așa sunt și oamenii care îi vin alături, de la echipa de educatori și până la părinții care își aduc copiii aici.

Proiectul ei de suflet, #CăsuțaCuGhidușii, este acel loc în care îți lași copilul cu toată inima, știind că va avea parte de o mulțime de activități inedite pentru dezvoltarea sa, o echipă de oameni tare faini, mereu cu zâmbetul pe buze, blânzi și atenți la tot ceea ce fac. Și care iubesc tare mult copiii!

Și spunem asta din experiența proprie, din ceea ce vedem și trăim în fiecare zi, când mergem să îl ducem sau să-l luăm pe băiețelul nostru, Arthur, de la #căsuță.

Alexandra este a pornit acest proiect în 2020, chiar în concediu de creștere copil, având în spate o experiență de 15 ani în acest domeniu (a lucrat atât în Statele Unite într-o grădiniță, cât și într-o grădiniță britanică din București unde a parcurs fiecare etapă, de la educator, team lider și până la manager de grădiniță).

A început cu 20 de copii în 2020, iar în prezent sunt 80 de copiii înscriși și peste 40 de copii pe lista de așteptare.

Alexandra, este un om autentic, cu valori bineînrădăcinate și prin tot ceea ce construiește la a ei “căsuță” minunată, și în doar 2 ani de la deschiderea “Căsuței cu Ghidușii”, este deja un nume de referință pentru nivelul educațional din România.

Să vă mai povestim că în fiecare zi de vineri, copiii au zi de teatru la căsuță, tematică săptămânală diferită și ateliere zilnice prin care își dezvoltă abilitățile și sunt încurajați să fie cât mai independenți, iar educatorii le vorbesc copiilor atât în română cât și în engleză?

Sau de petrecerile de la căsuță pentru părinți și copii? Chiar săptămâna trecută, am participat la “Reading Celebration”. O, Doamne! Ce atmosferă de sărbătoare, pregătiri, emoții și piele de găină, când am văzut toate cornerele faine pregătite de ea și echipa sa de femei minunate.

A fost un moment de socializare tare fain între părinți, cu prosecco, limonadă și multe gustărele, activități tematice pentru copii și părinți, zone de relaxare și lectură, photo corner, stand de carte și vânzare de semne de carte pregătite chiar de mânuțele copiilor noștri, iar toți bănuții strânși au mers către oamenii din Ucraina.

De astfel de oameni frumoși ca Alexandra avem nevoie pentru un viitor mai bun pentru copiii noștri!

Mulțumim tare mult, Alexandra!

Mai multe despre povestea ei, puteți descoperi și în interviul ei de la ZF:

https://m.zf.ro/…/afaceri-de-la-zero-alexandra-ciceoi-a…

Mereu cu drag și bucurie pentru voi,

#CreatoriDeContext

#povesteadeluni#femeiantreprenor#femeicareinspira#antreprenoare