Alexandra Nicoleta Stan

#povestea10

Din categoria #femei care inspiră, astăzi povestim despre mămica antreprenor Alexandra Nicoleta Stan, de care ne e tare drag fiindcă ne umple inimile cu bucurie, culoare și recunoștință de fiecare dată când postează ceva în online.

Alexandra este mămica faină din spatele business-ului Vraja Jucariilor, mămica lui Eduard Andrei, soție de it-st și un om minunat, tare blând, cald și zâmbitor.

Alexandra este alături de noi, părinții din întreaga țară, dar și de doamnele educatoare de la grădinițe, și ne vine în ajutor cu #jucării și #cărți educative și distractive pentru copii.

Fie că avem nevoie de o #jucărie pentru dezvoltarea motricității sau atenției, sau poate pentru dezvoltarea răbdării, Alexandra ne este alături și ne oferă #suportul și toate detaliile necesare pentru a alege jucăria potrivită.

Și mai știm un lucru tare faine despre Alexandra, ca background profesional, a absolvit facultatea de #Psihologie și a făcut și un 1 an de #Pedagogie, iar în prezent este înscrisă într-un program de #Parenting, educație și joacă in mediul familial.

Așa că dragilor, apelați cu încredere la ea că sunteți pe mâini bune! La mulți ani, Alexandra! Să zâmbești mereu ca o rază de soare!❤️🤗

Mai multe detalii despre activitatea Alexandrei găsiți pe pagina ei de Facebook Vraja Jucăriilor și Instagram @vrajajucariilor #vrajajucariilor sau pe site-ul www.vrajajucariilor.com

Suntem aici mereu cu drag și bucurie pentru voi, o săptamână execelentă!

#creatoridecontext

#contentwriting#creatordigital#contentcreator#povesteadeluni#promovareonline#marketingonline#digitalmarketing#promovareinsocialmedia#storytelling#copywriting