Alina Filip

#povestea20

Din categoria #femei antreprenor care ne #inspiră, astăzi la rubrica noastră specială, #povesteadeluni, a venit momentul să vă povestim despre o femeie faină care e mereu veselă, plină de energie și gata de acțiune.

Este un fel de #wonderwoman, iar noi am admirat-o mereu din umbră, însă astăzi ne-am gândit să o punem în lumina reflectoarelor.

Este vorba despre Alina Filip, mama lui Patrick și fondatoarea a mai multor proiecte faine prin care le sare în ajutor mamelor: Cufarul cu cărți al lui Patrick – Independent Usborne Organizer (https://www.facebook.com/profile.php?id=100063721681324), @Beauty by Cotonella (https://m.facebook.com/Beauty-by-Cotonella-100571768770431/) și Mommy’s World.

Separat de aceste proiecte pe care le promovează cu drag în comunitățile de femei din online, lucrează și la un salon de înfrumusețare, și este totodată și mamă full service. De asta spunem noi ca este “Wonder Woman”. E minunat însă, că în toate aceste proiecte, are un ajutor de nădejde, inimosul Patrick!❤️

Vă invităm să o urmăriți cu drag pe Alina, și să apelați la ea cu încredere fie ca aveți nevoie de minunatele cărți Usborne pentru copii, o lenjerie intima fină sau produse profesionale de curățenie.

Suntem aici mereu cu drag și bucurie pentru voi,

#creatoridecontext

#povestidemarketing#contentwriting#storytelling # copywriting #contentmarketing#promovarefacebook#marketing online #promovareonline#digitalcreator#contentcreator