Alina Voicu

#povestea24

Astăzi, la rubrica noastră specială #povesteadeluni, aducem în lumina reflectoarelor o nouă #femeie antreprenor care ne #inspiră.

Este vorba de o femeie tare faină, Alina Voicu, care ne-a cucerit prin zâmbetul larg deschis, starea de bine pe care ne-o transmite atunci când o vedem live în vreo comunitate online, sau modul în care își promovează cu bucurie cele două pasiuni transformate în afaceri Alina Voicu-Broderii și @Makeup artist Alina Voicu.

Alina are 2 copii minunați (un băiețel de și o fetiță) și este o soție devotată de 10 ani. Știm despre ea că încă lucrează într-o multinațională și își împarte timpul între job și de cele două afaceri personale totodată.

Ne-a impresionat tare mult povestea Alinei, știm că pasiunea ei pentru croitorie a început pe vremea când era copil și era un mic ucenic pentru bunica sa, care a fost cea mai bună croitoreasa din orașul ei natal. De atunci a prins drag de croitorie, iar din când în când își mai făcea și câte o hăinuță pentru ea sau cei dragi.

La finalul concediului de maternitate cu al doilea copil și-a luat frâiele în mâini, iar in martie 2020 a pornit “Native broderii cu stil”.

Lucrând într-o multinațională, i-a venit ideea să personalizeze cămășile clasice purtate de “corporatiste” cu modele de broderie alese de clientele sale, transformând cămășile obișnuite în unele deosebite și originale.

De la ideea cu personalizarea prin broderia a cămășilor office, a ajuns să personalizeze o mulțime de articole vestimentare.

Pe partea de make-up, știm că Alina, a dat drumul unui curs fain de automachiaj “Fii designerul starii tale de bine” unde la învață pe femei să se machieze prin scoaterea în evidență atât a frumuseții fizice cât și a celei interioare, cu accent pe creșterea stimei de sine, pe autoapreciere și autocunoaștere, nu doar pe tehnici de machiaj.

Vă recomandăm cu drag să urmăriți cele două proiecte frumoase ale Alinei, aici:

https://www.facebook.com/Nativebroderiicustil/
https://www.facebook.com/AlinavMUA/

Suntem aici mereu cu drag și bucurie, iar de la noi pleacă cele mai frumoase #poveștidemarketing.

#creatoridecontext#sustinemafacerilemici#antreprenoare#femeiantreprenor#100povestifemeiantreprenor