Ana-Maria Gugu

#povestea3

Din categoria #povești care inspiră astăzi povestim despre o femeie tare faină, un fel de #wonderwoman pe zona de educație.

Este vorba de Ana-Maria Gugu, profesor de limba engleză, soție și mamă a doi copii minunați și antreprenor.

Ana-Maria Gugu, a creat cea mai faină și cea mai nouă platforma de cursuri online de pe piața @studiaz și crede cu tărie în puterea comunității și a ajutorului reciproc, dar și în educație și auto-educație. Iar acest lucru se întâmplă doar prin setea continuă de a acumula informații ce te ajută să te dezvolți armonios, iar ea este o devoratoare de cursuri online și un exemplu viu al acestei ipoteze.

Mai mult decât atât, Ana-Maria, împărtășește cu bucurie și pasiune toate cunoștințele pe care le-a adunat, iar această dorință de evoluție, dezvoltare și de transmite mai departe toate cunoștințele acumulate până în prezent, au determinat-o să se perfecționez în e-learning și crearea de cursuri online înregistrate. Astfel, de-a lungul timpului și-a format expertiza necesară care îi oferă posibilitatea de a te sprijini și ajuta, pas cu pas, practic te ajută să îți creezi propriul curs online înregistrat care să îți aducă tot ce îți dorești.

Nouă ni se pare #wow, ca cineva să te învețe cum să îți creezi propriul curs și să începi să #monetizezi toate cunoștințele acumulate.

Mai multe informații despre activitatea Anei și cursurile pe care le puteți accesa găsiți pe https://studiaz.com.

Mulțumim Ana-Maria Gugu pentru că accelerezi #schimbarea de care avem nevoie pe zona de #educație, și faci educația frumoasă și accesibilă, acea educație de care avem nevoie cu toții.

#creatoridecontext#studiaz#AnaMariaGugu#educatie#dezvoltarepersonala#wonderwoman#înnoistăschimbarea#sepoate#femeiantreprenor#antreprenoriat