Ana Posea

#povestea15

Din categoria femei care #inspira astăzi, a venit rândul să vă povestim din nou despre o femeie faină, așa cum v-am obișnuit deja.

Pe Ana Posea am cunoscut-o în online, în diverse comunități de femei și mame antreprenor, și am fost cuceriți de bucuria, dragostea și împlinirea pe care o pune în cuvinte atunci când vorbeste despre Artissana un #brand românesc, cu produse #cosmetice 100% #naturale pe care le pregătește chiar ea, în atelierul său din #Brașov.

Ana, este mama a doi adolescenți minunați și soția lui Sorin, omul care îi este alături de 23 de ani și cel care o sprijină în acest business, iubește simplitatea și #calitatea lucrurilor și vede frumosul în toți oamenii din jur.

Ana și Sorin au construit un #atelier în care prepară cosmetice cu adevărat naturale, de la #săpunuri, #creme de față și unturi pentru corp, produse pentru îngrijirea părului și până la produse pentru #bebeluși (cremă de scutec, săpun pentru mâini) sau chiar și câteva produse pentru bărbați (ulei pentru barbă, gel pentru bărbierit).

Toate produsele sunt realizate exclusiv din ingrediente %100 naturale, de o calitate superioară. De exemplu, săpunurile sunt realizate exclusiv din: uleiuri și unturi vegetale (ulei de măsline, unt de cocos, unt de shea, cacao, ricin, etc.), argile, sucuri și pulpă de fructe, plante, iar ingredientul de aur folosit pentru a aduce un parfum natural 100%, unic și prețios este uleiul esențial. Săpunurile sunt realizate prin metoda la rece, uleiurile nu se fierb, păstrandu-și astfel toate proprietățile.

Fiecare etapă, începând de la realizarea rețetelor, macerarea plantelor, combinarea ingredientelor, tăierea și împachetarea fiecărui săpun este realizată chiar cu mâinile lor magice

Cremele de față #Artissana sunt create special din cele mai prețioase uleiuri vegetale extravirgine, ape florale cu efecte benefice pentru fiecare tip de ten în parte, cu active cosmetice nobile cu proprietăți remarcabile pentru un ten hidratat, luminos, sănătos. Nu conțin parfumuri chimice sau coloranți artificiali.

Noi vă recomandăm cu bucurie produsele Artissana, chiar sunt extraordinare și vă spunem doar atât: Ana Posea este dovada vie că produsele pe care le creăm reflectă inima și sufletul nostru, precum și cine suntem noi ca oameni.

Concluzia noastră este că Artissana este un brand unic cu produse remarcabile pe care le caută oamenii potriviți. Chiar așa cum ne povestește Seth Godin în celebra sa carte “Vaca Mov”. Testeți produsele Artissana și vă veți îndragosti imediat de acestea!

Mai multe informații despre aceste produse, găsiți chiar aici pe site: https://artissana.eu.

Suntem aici mereu cu drag și bucurie,

#creatoridecontext

#povesteadeluni#antreprenoriatromanesc#antreprenoriatfeminin#femeicareinspira