Anamaria Necsulescu

#povestea28

În 2022, continuăm să aducem în lumina reflectoarelor, la rubrica noastră specială, #povesteadeluni, femei antreprenor care ne inspiră prin tot ceea ce fac.

Prima #poveste din acest an, nu a fost aleasă întâmplător, ne-am făcut temele bine și știm că pe 31 Decembrie a fost ziua ei de naștere, așa că ne-am gândit să îi facem o surpriză faină, așa ca de început de an.

Este vorba despre Anamaria Necsulescu, “Doamna Scânteie” sau “lumânăreasa” de la Evenimente Luminaria Handcrafted Home & Events, așa cum îi place să se recomande în online, și care ne-a fascinat din prima clipă cu lumânările sale parfumate care spun o poveste. Și mai știm totodată că este și mama unei Molecule în continuă mișcare, tot de 4 ani, de când a luat naștere acest business.

În Atelierul său de lumânări parfumate Anamaria creează, handmade, #colecții prețioase, în serii limitate, pe care ni le oferă nouă, să putem crea, la rândul nostru, amintiri dragi la lumina și în parfumul lor.

Fiecare lumânare creată face parte dintr-o #colecție specială și transformă emoțiile în amintiri parfumate.

✨ Lumânări în #ceșcuțe (seturi) din #porțelan foarte vechi, reinventate și transformate în văpăi parfumate.

Producătorii de porțelanuri pe care Anamaria le folosește sunt, în general, din regiunea Bavaria – Germania – zonă recunoscută pentru calitatea și finețea porțelanurilor produse aici: Rosenthal, Seltmann, Winterling, Thomas, Schumann-Arzberg dar și celebrele Villeroy&Boch, precum și finețurile elegante din Marea Britanie – Royal Albert, Paragon, Wedgwood, Royal Crown Derby și multe altele.

✨#Pastile parfumate din ceară de soia pentru difuzorul de arome și mini-lumânările parfumate, ideale pentru a fi oferite ca mici atenții.

✨ Lumânările parfumate din Colecția “#EROII de Basm”, create 100% în România, handmade, fiecare produs e unic și irepetabil, iar la realizarea lor au pus umărul 5 ateliere de creație românești.

✨ Lumânările parfumate din Colecția #intheMOOD, inspirate din trăirile nostre interioare, care îți crează exact acea stare de bine pe care o dorești (happiness, love, euphoria, calm, accomplishment)

✨ Lumânările în recipiente 𝗖𝗢𝗡𝗖𝗥𝗘𝗧𝗘 & TERRAZZO. Și acestea sunt unice, s-a reinventat un material a cărui utilitate este prea puțin apreciată – betonul și au impact vizual puternic datorită culorilor deosebite, a tehnicilor prin care au fost realizate și, bineînțele, a aromelor pe care le cuprind.

Lumânările sunt realizate din soia naturală, parfumată cu esențe special dedicate și fitile din bumbac și hârtie reciclate.

Sunt prietenoase cu mediul, sunt non-toxice, ard timp îndelungat, fără fum sau emisii toxice.

În atelierul Luminaria Handcrafted găsiți peste 50 de arome disponibile în Atelier: florale, fructate, woody, earthy, citrice, fresh, gurmande, clean, dulci, în starea lor naturală sau sub formă de blend-uri inedite.

Pe Anamaria și poveștile sale luminate și parfumate din atelier, o puteți găsi aici:

www.facebook.com/evenimentelhhome,

www.instagram.com/luminariahandcrafted_events/

www.evenimenteluminariahandcrafted.ro

Suntem aici cu mare drag și bucurie pentru voi, iar anul acesta ne-am propus să fim #vocea afacerilor românești. Și abia așteptăm să scriem #100povești pentru 100 femei antreprenor.

#creatoridecontext#povestidemarketing#storytelling#promovareonline#digitalcreator#contentcreator#contentmarketing#creatordigital