Anca Jitariu Gliga

#povestea37

Începem săptămâna cu bucurie și recunoștință că putem aduce în lumina reflectoarelor, în fiecare zi de luni, așa cum v-am obișnuit până în prezent, femei și mame antreprenor care inspiră.

Anca Jitariu Gliga, este o femei minunată, mama unei fetițe gingașe și în același timp un artist plastic extraordinar din Cluj, un om de o modestie cum rar ne-a fost dat să întâlnim, care a creat până în prezent, lucrări de artă expuse în diverse galerii internaționale de renume în: Chicago, UK, Elveția, Franța.

Arta este o moștenire de familie pentru Anca, tatăl, bunicul și străbunicul ei au fost pasionați de pictură și meșteșuguri. Primul profesor de pictură al Ancăi a fost chiar tatăl ei, omul care a învățat-o să aprecieze frumusețea esteticii, să valorifice munca din spatele unui studiu și, cel mai important, i-a oferit încredere să își exprime liber emoția prin viziunea proprie.

Iată aici un interviul complet despre istoricul său artistic acordat unui blog de artă popular în SUA, Australia și Europa: https://www.artistcloseup.com/…/interview-anca-jitariu…

La Jitariu Studio, propriul să studio de artă, Anca, dă mai departe din darul și meseria ei, și copiilor, prin ateliere de pictură. De asemenea, tot aici, colecționarii și iubitorii de artă pot vizita în privat colecția de lucrări originale, pot achiziționa din compozițiile expuse pe simeze.

Puteți citi aici mai multe despre Anca și lucrările sale: https://www.bickertongracegallery.com/anca-jitariu-gliga

În 2021, Anca a acceptat o provocare din partea galeriei, Bickerton Grace Gallery din Londra și a creat o lucrare de suflet care o descrie cel mai bine ca artist (artist plastic, profesor, femeie și mamă), “The Missing Piece”. Această lucrare este împărțită în 1000 de piese artă mici, iar tabloul original se „dizolvă” la fiecare comandă pe care galeria o primește și apoi o oferă ca o piesă de puzzle înrămată manual pe un fundal de foiță de aur de 24 carate.

Celebrități, actori, muzicieni, personalități sportive, designeri, iubitori de artă, familie prietenii Ancăi dețin deja una dintre cele 1000 de piese. Dacă vrei să te alături și tu acestui demers și vrei să devii colecționar al unei piese de artă semnată Anca Jitariu Gliga și parte din proiectul internațional “ Sentiment Collection”, atunci te invit să afli mai multe despre această lucrare și cum poți colecționa una dintre cele 1000 de piese, aici:

https://jitariustudio.com/…/lucrarea-mea-in-proiectul…/
https://www.bickertongracegallery.com/…/anca-jitariu…

Pe Anca, am cunoscut-o la final de ianuarie, când a ales să vină alături de noi, în primul Program de Mastermind pentru promovare în Social Media prin creare de povești de marketing autentice. A ales să ni se alăture ca să își facă cunoscută și mai mult activitatea sa, care nu este doar un business, ci este o pasiune și o împlinire transformată în business. Și ne dorim ca activitatea ei să ajungă în casele și inimile oamenilor din România!❤️

Cu bucurie și recunoștință!❤️

#CreatoriDeContext

#povesteadeluni#femeicareinspira#100femeiantreprenor