Andreea Paraschiv

#povestea40

Astăzi este o zi specială, am ajuns cu bucurie la povestea 40 și iată că astăzi vă aducem în lumina reflectoarelor o nouă femei antreprenor extraodinară, care ne inspiră!

Este vorba despre Andreea Paraschiv, leader-ul comunitații “Mums in Business București, unde zilnic aduce #valoare adăugată comunității și dă mai departe din darurile, pasiunea, entuziasmul și #vibe-ul său pozitiv celor câteva mii de mame și femei antreprenor din #comunitate.

Andreea este o femeie minunată, mama a doi copii inimoși care o împlinesc și o fac să strălucească și mai tare, Ami și Liam, și fondatoarea BuzduBijoux, un atelier de bijuterii din aur și argint, cu poveste, #emoție și cu o latura profundă și autentică de umanitate.

Despre Andreea, vă spunem cu toată inima că pune extrem de multă pasiune și dragoste în fiecare #bijuterie personalizată care pleacă din atelierul său, iar fiecare bijuterie are în spate o #poveste. Andreea a creat un #brand de bijuterii cu și despre oameni și poveștile lor de viață, iar acest lucru este extraordinar!

Noi vă recomandăm cu bucurie să luați legătura cu Andreea oricând veți dori să faceți cuiva drag un cadou special, unic, cu poveste, creat de o mamă minunată.

Bănuți personalizați, brățări, inele, cerceluși și multe alte produse faine, găsiți chiar aici pe site: https://buzdubijoux.ro

Cu bucurie și recunoștință,

#CreatoriDeContext

#povesteadeluni#femeicareinspira#100femeiantreprenor#BuzduBijoux