Andreea Tamaș

#povestea35

Rubrica noastră specială #povesteadeluni, în care aducem în lumina reflectoarelor mame și femei antreprenor care inspiră, a ajuns la povestea cu numărul 35.

Așa că astăzi vă povestim cu bucurie despre @Andreea Tamaș terapeut de profesie, o minune de femeie, cu 3 copiii frumoși și buni, la fel ca ea, care face niște lucruri extraordinare pentru comunitatea din jur. Un exemplu de “DA, se poate” și un om care transformă orice provocare într-o oportunitate.

Andreea iubește tare mult copiii, de aici și meseria frumoasă de terapeut, și s-a implicat de-a lungul anilor într-o mulțime de campanii, evenimente și proiecte sociale. Anul trecut a fondat Asociația “Ajut, deci exist”, iar în decembrie a luat naștere și proiectul Căsuța Armonia, de la Curtea de Argeș.

Așa cum ne-a descris-o Andreea, atunci când am pregătit pentru ea prezentarea asociației și a proiectului, Căsuța Armonia este “un proiect social, cu o căsuță a binelui, cu brațe călduroase pregătite oricând să ofere alinare, învățare și dragoste! Este un lăcaș pentru comunitate, într-un oraș superb, Curtea de Argeș, cu oameni harnici, onești, profunzi și frumoși. Este joc și joacă, stimulare terapeutică, cognitiv-comportamentală, socializare, informare și suport. Loc primitor pentru oricine are nevoie de suport sau are de transmis și oferit bine. Este locul unde visele apar, cresc și se împlinesc rând pe rând.”

Acum Andreea are în plan un proiect extraordinar, aceea de a crea o salină artificială chiar în interior căsuței Armonia, în spațiul rămas acum disponibil, salină ce ar aduce numeroase beneficii tuturor locuitorilor orașului, în special copiilor și părinților, și unde persoanele ce provin din medii defavorizate, ar avea acces gratuit.

Însă pentru asta, Andreea, are nevoie de ajutorul nostru, să ajungă la cât mai multe companii care să se alăture acestui demers. Așa că orice share, gând, idee, sau recomandare ne-ar ajuta tare mult!

Ca să o cunoașteți mai bine pe Andreea, vă las aici acest interviu pe care l-a avut cu Andreea Marin, atenție este un interviu emoționant care poate schimba vieți:

https://m.facebook.com/nuexistanusepoatecuandreeamarin/videos/1008620686329323/?refsrc=deprecated&ref=sharing&_rdr

Andreea, suntem alături de tine!

Mereu cu drag și bucurie,

#creatoridecontext