Andreea Tudor

#povestea14

Din categoria femei care inspiră, astăzi, a venit momentul să vă povestim despre o altă femeie faină din #online, Andreea Tudor, o femeie minunată pe care o urmărim de mult și abia așteptam să vă povestim despre ea și cursurile de public speaking pe care le desfășoară.

Știm cu toții că este extrem de important să comunicăm, oriunde ne-am afla, în orice mediu, fie el personal sau profesional. Cursurile de public speaking oferă încredere în abilitățile proprii și sunt esențiale pentru dezvoltarea personală și pentru a putea fi lider-ul de care are nevoie afacerea noastră.

@Andreea Td organizează traininguri și cursuri: cursuri de dicție, de captarea atenției, de limbaj nonverbal, de gestionare a emoțiilor, de încredere în sine, de structurare a discursului, tot ce ține de public speaking.

Despre Andreea, vă putem spune că iubește oamenii și iubește ceea ce face, iar asta se vede odată cu toți oamenii faini cu care lucrează individual sau în grup și care o recomandă cu toată inima mai departe oricând se ivește ocazia.

Ca background profesional, Andreea Tudor, a absolvit Facultatea de Sociologie și Comunicare și Masteratul Gestiunea Campaniilor de Imagine. A lucrat o perioadă în domeniul marketingului, a fost prezentator TV, iar acum lucreză și în domeniul recrutării, în zona IT dincolo de activitatea de public speaking pe care o iubește extrem de tare.

Andreea mărturisește că ea însuși a avut perioade în care îi era rușine/teamă/ ori „avea emoții„ să spună ce are de spus, ori să inițieze o conversație. Iar proiectul @Public Speaking cu Andreea a pornit din dorința de a ajuta, de a trece peste barierele proprii și de a interacționa cu ceilalți.

Trecem zilnic pe lângă oameni și nu știm cum se simt, nu știm să comunicăm cu ei și să ascultăm activ. Iar cursurile pe care ni le propune vin tocmai in ideea aceasta: de a învața, de a cunoaște niște practici și tehnici, dar și de a crea conexiuni cu ceilalți, prin exerciții.

Cursurile pe care le putem face sunt cursuri din care învățăm să structurăm discursuri și primim feedback constant, iar la viitoarele întâlniri să integrăm ce am învățat. Sunt cursuri de #dicție, în care ne antrenăm vocea, o modelăm în funcție de ce dorim să transmitem. Cursuri de #limbaj nonverbal, de #conștientizare a emoțiilor, de gestionare a lor, cursuri de încredere în sine, unde aflăm ce credințe stau în spatele temerii de a vorbi în public, cursuri de #comunicare asertivă și pentru anumite situații specifice precum: înregistrare podcast/apariții TV etc.

Vă recomandăm cu bucurie cursurile pe care le organizează Andreea și vă invităm să stați aproape de activitatea ei, https://www.facebook.com/Public-Speaking-cu-Andreea-104012447839978/

Suntem aici cu bucurie,

#creatoridecontext

#povesteadeluni#publicspeaking