Ani Milosavlevici

#povestea27

Din categoria femei antreprenor care ne #inspiră, astăzi, chiar de Sfântul Ștefan, la rubrica noastră specială, #povesteadeluni, a venit momentul să vă povestim despre o nouă femeie faină pe vrem să o aducem în lumina reflectoarelor.

Este vorba de Ștefania (Ani Milosavlevici), căreia îi urăm un călduros “La Mulți Ani”, bucurie, împlinire și mult succes în activitatea pe care o desfășoară cu atâta pasiune.

Ștefania este o femeie antreprenor tare faină, de care ne este drag și cu care ne bucurăm să lucrăm împreună, are doi copii minunați și conduce cu pasiune împreună cu soțul său, Agenția Imperia Imobiliare, din Craiova.

Aici găsiți o echipă faină de agenți imobiliari gata să vă sară în ajutor și să vă asigure sprijinul, suportul și consilierea necesară fie că doriți să vindeți, să cumpărați, să închiriați sau poate doar să aflați informații despre proprietăți din întreg județul Dolj.

Ștefania și echipa sa simplifică pașii unei tranzacții imobiliare câștigând timp pentru vânzător sau cumpărător, fiindu-i alături tot timpul. De la informațiile despre imobile similare, explicarea termenilor și procedurilor specifice unui credit, analiza de piață, stabilire vizionări, semnarea Promisiunii și Contractului de Vânzare, până la schimbări rol utilități.

La Mulți Ani, femeie faină!

Suntem aici mereu cu drag și bucurie,

#creatoridecontext

#femeiantreprenor#100povesti#antreprenoare#antreprenoareautentice#povestidemarketing#marketingonline#sustinemfemeileantreprenor