Camelia Nicoleta Munteanu

#povestea30

Cu bucurie, astăzi, la rubrica noastră specială, #povesteadeluni”, aducem în lumina reflectoarelor, o nouă femeie antreprenor și o mamă care ne inspiră, de fiecare dată când îi privim creațiile sale speciale la care lucrează cu multă trudă și migală, dar cu inima plină de bucurie.

@Camelia Nicoleta Munteanu, este o femeie minunată care emană multă blândețe, armonie și care îți dă o stare de bine, încă de la prima discuție. Are o poveste de viață impresionantă și este inima atelierului Aniami’s – Bijuterii din amintiri. Bijuterii cu lapte matern.

Ideea de a crea acest atelier cu bijuterii unice, care captează momente prețioase din viața unei mame, i-a venit Cameliei, atunci când alăpta în tandem cei doi copii, moment pe care a vrut să-l imortalizeze printr-o bijuterie cu lapte matern care să-ai aducă aminte de această perioadă magică pentru tot restul vieții.

Așa că atunci când vrei să păstrezi mereu alături de tine și fizic, nu doar în inimă toate momentele magice de alăptare și mirosul fin de bebeluș al copilului tău, #Aniamis este alături de tine și îți poate personaliza o bijuterie cu lapte matern pe care să o poti purta în fiecare zi.

Alte amintiri prețioase care pot fi păstrate într-o bijuterie, sunt prima șuviță de păr a bebelușului, flori, cordonul ombilical, flori sau țesături de la cele mai dragi evenimente.

Mai multe detalii despre toate aceste produse minunate, găsiți chiar pe site-ul www.aniamis.ro

Povestea pe larg a Cameliei, o găsiți pe blogul site-ului, https://aniamis.ro/povestea-mea-povestea-bijuteriilor-cu…/

Suntem aici mereu cu drag și bucurie pentru voi, iar în fiecare zi de luni, suntem #vocea unei femei antreprenor care ne inspiră❤️

#creatoridecontext#povesteadeluni