Carmen Mihalca

#povestea31

Astăzi, la rubrica noastră specială, #povesteadeluni, aducem în lumina reflectoarelor, o femeie antreprenor, care ne #inspiră prin tot ceea ce construiește în mediul online pentru a veni în sprijinul antreprenoarelor din România.

Este vorba de Carmen Mihalca, fondatoarea comunității online @Antreprenoare – https://www.facebook.com/groups/antreprenoare/?ref=share, unde sunt prezente peste 10.000 de antreprenoare din toată țară.

În 2020, @Carmen a lansat platforma www.antreprenoare.ro, un loc în care fiecare dintre noi, femeile antreprenor, să poată să se educe, să se promoveze, să găsească parteneriate durabile și să lucreze cât mai eficient.

Mai știm despre Carmen, că este mama unui băiat minunat, o soție faină, iar de aproape 20 de ani împreună cu echipa www.touchtech.ro, ajută antreprenorii să își crească imaginea afacerii online, servicii de branding, implementare și promovare website.

De aproape 15 ani, Carmen este specialist SEO și ulterior a devenit partener certificat Google Adwords, Mobile Ads, Google Search, Google Analytics, Facebook Blueprint.

Iar pentru că iubește ceea ce face, îi plac provocările, poveștile și călătoriile, în 2016 a lansat www.FiledeVis.ro, unde scrie cu drag despre cărțile pe care le citește împreună cu băiatul său. Platforma FiledeVis.ro este deschisă și oricine poate publica rencenzii ale cărților pe care le citește împreună cu copiii săi.

Dacă încă nu sunteți în comunitatea #Antreprenoare, vă recomandăm să aderați rapid, fiindcă veți găsi aici antreprenoare minunate, cu business-uri din diferite domenii de activitate și povești de viață impresionante. Iar astăzi a început și #târgul de #primăvară, unde vă puteți promova cu succes business-ul.

Mereu cu drag și bucurie pentru voi,

#creatoridecontext

#TargdePrimavara2022#100povestiantreprenoare#femeiantreprenor