Cristina Jilavu

#povestea18

Din categoria #femei antreprenor care ne inspiră, astăzi la rubrica noastră specială, #povesteadeluni, aducem în lumina reflectoarelor, o nouă femeie faină care ne-a cucerit de la prima discuție pe care am purtat-o.

Este vorba de Cristina Jilavu, omul extraordinar care captează emoțiile și zâmbetele din viața noastră prin intermediul aparatului de fotografiat.

Am cunoscut-o pe Cristina, atunci când am început să lucrăm împreună, și am descoperit o femeie minunată, care își împarte ziua între activitățile în familie (cu soțul și cei doi copii) și ședințele foto.

Event Portrait și Baptism Portrait – Foto Video Botez sunt cele 2 proiecte de suflet ale Cristinei care i-au devenit a doua casă.

Event Portrait este primul proiect sub umbrela căruia imortalizează cu bucurie și multă pasiune portrete de familie. Anul a acesta a pregătit un super concept pentru ședințele foto de Crăciun adapta situației prezente și va face toate ședințele foto în aer liber, într-o curte împodobită în straiele sărbătorii de iarnă cu miros de brad verde, luminițe colorate, ceai cald, în care veți auzi cum răsună colinde de Crăciun. Grăbiți-vă fiindcă numărul de locuri este limitat, iar start-ul ședințelor foto este pe 15 noiembrie. Vă lasăm aici mai multe detalii:

https://eventportrait.ro/surprinde-magia-sarbatorilor-de…/

Baptism Portrait este al doilea proiect de suflet și așa cum v-ați dat seama încă din numele proiectului, Cristina iubește să fotografieze botezul copiilor voștri și face echipa faină cu soțul ei de data asta, pe partea de video.

Și cum o mamă simte foarte bine ce elemente și detalii musai să suprindă la creștinarea copilașului iubit al unei alte mame, vă recomandăm cu bucurie să apelați la Cristina, fiindcă veți avea o deschidere totală, așa ca de la mamă la mamă. Mai multe detalii despre întreaga activitate aici: https://baptismportrait.ro

Suntem aici cu mare drag și bucurie pentru voi ca întotdeauna,

#creatoridecontext

#creatordigital#copywriting#contentcreator#contentwriting#storytelling # contentmarketing #promovareonline#marketingonline#eventportrait#baptismportrait#femeiantreprenor#povestidemarketing