Cristina Rade

#povestea11

Din categoria #femei antreprenor care inspiră, astăzi vă povestim cu bucurie și cu inima plină de emoție despre Cristina Rade, sau Crisa faină din online.

Crisa este mama a doi copii binecuvântați și sufletul minunat din spatele business-ului creativ Caligrafiat, un om care trăiește, iubește, simte, respiră și dăruiește cu tot sufletul CALIGRAFIA.

Face acest lucru #autentic, prin modul extrem de fin, elegant și creativ în care lucrează cu grijă, dăruire și iubire pentru fiecare om și gând pe care îl așterne pe hârtie cu ajutorul peniței care prinde viață.

Crisa pregătește cu bucurie în #atelierul Caligrafiat o mulțime de lucruri inedite: #scrisori și #mesaje scrise către cei dragi, #tablouri caligrafiate, seturi și #mărturii pentru aranjarea meselor la nunții și botezuri sau orice #mesaj pe care doriți să-l transmiteți într-un mod #autentic.

Așa că dacă vreți să transmiteți cuiva un mesaj, o felicitare, o urare, sau un simplu gând bun, #Caligrafiat, scrie pentru voi mesajul cu #autenticitate.

Suntem aici mereu cu drag și bucurie pentru voi,

#creatoridecontext

#povesteadeluni#contentmarketing#storytelling#creatordigital#contentwriting#copyrighting#promovareonline#marketingdigital#promovareFacebook