Cruceru Celia

#povestea46

Astăzi vă povestim cu mare bucurie despre o femeie minunată, o doamnă pe care am cunoscut-o acum ceva vreme când ne-a solicitat ajutorul să promoveze conceptul de Sănătate Naturală (https://www.facebook.com/sanatatenaturalaJAD ), în care crede cu toată inima și pe care l-a îmbrățișat în urmă cu 8 ani.

Doamna Cruceru Delia, ne-a mărturisit că vrea să dea mai departe din tot cumul de cunoștințe și transformări care au ajutat-o să fie omul de astăzi, iar în fiecare zi, dă mai departe oamenilor din jur din experiența sa.

De ce face asta? Fiindcă așa cum dânsa ne-a povestit, îi pasă foarte mult de tot ceea ce construim și lăsăm în jurul nostru și a văzut cât de importantă este #PREVENȚIA pentru sănătatea noastră și cât de mult contează să avem grijă de corpul nostru de la interior, către exterior.

Iar pentru că mama dânsei a fost toată viața bolnavă până la 87 de ani și a umblat foarte mult prin spitale și primea permanent rețete de la toate cabinetele pe unde mergea, doamna Delia, și-a dorit să facă ceva prin care să previn și să nu fie nevoie să caute mereu soluții alopate.

Doamna Delia a lucrat 38 de ani ca asistentă medicală în spital, ajutându-i pe cei bolnavi, iar când cei 3 copii ai dânsei au crescut, a înființat un cabinet de medicină alternativă împreună cu un medic cu specializare pe investigații de biorezonanță colaborând cu diverse companii care aveau suplimente naturale. A avut acest cabinet în paralel cu serviciul din spital, aproape 12 ani. 

Însă, de 8 ani, dna Delia, a descoperit produsele naturale de la Coral Club, a văzut beneficiile pe care acestea le au asupra întregului organism, de la #nutricosmetice cu toate mineralele și vitaminele pentru sănătatea pielii, apa alcalină consumată zilnic și până la programele de #detoxifiere și #deparazitare, curățarea colonului de bacterii.

Iar în acel moment când a îmbrățișat acest concept de #sănătate, atât de logic, cu toate cercetările și studiile științifice efectuate, cu pașii de Hidratare, Deparazitare, Detoxifiere și abia apoi Nutriție și Protecție, am fost fascinată! Iar la cabinetul dânsei le explica tuturor pacienților despre importanța acestor pași și #suplimentele corespunzătoare fiecărui pas.

Și încă de atunci a văzut cât de importantă este #prevenția, cum acționează aceste produse și efectele vizibile care nu întârzie să apară și care ne îmbunătățesc #calitatea vieții.

Așa că dacă aveți nevoie de sfaturi și recomandări, doamna Delia, este bucuroasă să vă ajute!

Mereu cu drag și bucurie,

#CreatoriDeContext #povesteadeluni #femeiantreprenor #povestiautentice

Citește și povestea 45 >