Dana Lupșa

#povestea33

Cu mare drag și bucurie, astăzi, la rubrica noastră specială #povesteadeluni, aducem în lumina reflectoarelor, o doamnă minunată, o femei antreprenor care ne #inspiră pe zi ce trece tot mai mult, prin fiecare proiect fain pe care îl desfășoară. Chiar simțim că fiecare acțiune pe care o face, vine din inimă și o face cu dăruire, eleganță și profesionalism.

Este vorba de Dana Lupșa (Brand alchemist by Dana Lupșa), o doamnă tare faină, pe care o admirăm, așa din umbră, încă de când am descoperit comunitatea online pe care a fondat-o pentru a veni în sprijinul nostru, al mamelor care au decis să facă pasul spre antreprenoriat, @Happy Business Moms (https://www.facebook.com/groups/HappyBusinessMoms/?ref=share).

Știm despre Dana că este Lector Universitar Doctor în Management la Universitatea Transilvania din Brașov, specialist PR, a dezvoltat numeroase campanii de PR de-a lungul timpului și a ajutat la dezvoltarea a diferite afaceri inițiate de mame sau femei. De asemenea, este și practician certificat “Law of attraction”. Iar dincolo de toate acestea, este mamă, are 2 băieți minunați și un soț care îi este mereu aproape.

Dana, are și o #carte “must have” pentru orice start în business și construirea unui #brand, “Be Branded – cum să devii un profesionist memorabil” și este un ghid care vă poate ajuta să vă puneți în valoare #business-ul, să lucrați mai mult la #imaginea acestuia din online. Cartea o puteți găsi aici: https://www.facebook.com/marketplace/shops/item/2282568711851442/?referral_story_type=shop_pdp_share_deep_link&referral_code=shops_pdp_sha

Recent, Dana, a lansat și un #curs fain de branding personal care ne-a stârnit interesul și este pe lista noastră pentru perioada următoare (că doar știți că ne hrănim cu cărți, cursuri și oameni faini😃)

Cursul “Cum să îmi creez brand personal, îl găsiți chiar aici pe platforma online Femeia Independentă creată de Irimia Daniela,

Iar curând, o putem vedea pe Dana și în cadrul primei #conferințe online, #FemeiaIndependentă”, care va avea loc în perioada 18-19 martie 2022. Noi abia așteptăm, sunt extrem de entuziasmați de această conferință și bineînțeles că o vom promova cu toată inima!

Vă recomandăm cu drag să urmăriți comunitatea #HappyBusinessMoms, Dana are alături o echipă de femei faine și împreună pregătesc diverse rubrici speciale și informații utile pe zona de dezvoltare de business cât și pe latura umană, personală.

Mereu cu drag și bucurie pentru voi ca întodeauna,

#creatoridecontext