Daniela Irimia

#povestea5

[#povestea de luni] din categoria #femei care inspiră, #femeiantreprenor#povestea5

Astăzi vă povestim despre Daniela Irimia, un om minunat, mamă, antreprenor, o femeie independentă, fascinată de natura umană și potențialul de dezvoltare al fiecăruia dintre noi, Trainer & Coach, autor de cărți de dezvoltare personală (“Femeia Independentă”, “Eliberează-te de stres”)

Daniela este fondatoarea Femeia Independentă, un proiect educațional, creeat din dorința de a ajuta femeile să trăiască conform propriilor valori și de a oferi inspirație pentru acestea, articole motivaționale și informații utile pentru dezvoltarea personală și profesională.

Și eu m-am alăturat cu bucurie acestei inițiative, la invitația Danielei, și vrem să ajungem la #1 milion de femei, să le ajutăm să se descopere pe ele, să învețe cum să devină în fiecare zi cea mai bună versiune a lor, sa găsească echilibrul perfect și să fie independente din toate punctele de vedere.

Daniela a strâns în jurul ei o comunitate tare faină de femei interesate de antreprenoriat și dezvoltare personală, iar dacă aveți nevoie de resurse, puteți adera cu drag în grupul “Antreprenoriat feminin si dezvoltare personala – femeia independenta” – https://www.facebook.com/groups/FemeiaIndependenta.ro/?ref=share, și cu siguranță veți găsi aici o mulțime de informații utile.

Pe zona de dezvoltare personală, Daniela are o serie de cursuri pe care vi le recomandăm cu bucurie și le găsiți de platforma

De asemenea, Daniela oferă consultanță și mentorat pe zona de business, fie prin ședințe individuale de consultanță, fie prin programe speciale pentru femei antreprenor – grupuri de #mastermind.

Ca și experiența personala, am cu cunoscut-o pe Daniela în februarie anul acesta, când am început să lucrăm împreună într-un grup de mastermind sub coordonarea sa, alături de alte 5 antreprenoare pentru dezvoltarea business-urilor noastre. Și vă mărturism că Daniela este un om fantastic, dincolo de experința profesională, dovedită prin business-urile și proiectele dezvoltate de la 24 de ani până în prezent, este un vulcan de idei, un munte de informații valoroase și în același timp extrem de umană și caldă.

Sunt multe de spus despre Daniela, probabil am scrie pagini întregi și tot nu cred că ne-am putea opri 🙂 Așa că cel mai bine, vă invităm să o descoperiți și să o urmăriți pe paginile menționate mai sus. Și musai să-i citiți și cărțile❤️

#creatoridecontext#contentwritting#creatordigital#events#contentwriter#peopleconector#promovareonline#marketingonline