Daniela Orha

#povestea53

Cu bucurie și recunoștință că avem astfel de oameni frumoși în jurul nostru, astăzi, la rubrica noastră specială, #povesteadeluni, toate gândurile noastre bune și admirația pentru tot ceea ce face și ce este, se îndreaptă către o femei antreprenor din Baia Mare.

O minune de femeie, care ne spune “povești câte-n lună și stele” și care pictează cu mânuțele sale magice, căni cu mandale.

Ooo, Doamne, cât de minunate sunt aceste căni! Și acum după aproape 2 ani, cana de la Daniela, rămâne preferata mea și mă binedispune când o privesc, iar cafeaua mi se pare că are un gust amplificat cu 10x.

Cu Daniela Orha, deși am povestit doar online, sau la telefon, este unul din oamenii care mi-au ajuns la inimă și de aici nu va mai pleca niciodată.

Să știți că în ultimii 2 ani, comunitățile din online, ne-au adus mai aproape de oameni, de afaceri la început de drum care au nevoie de susținere, de autenticitate, de reîntoarcere la lucruri simple (back to basics) și de promovare prin povești de marketing. Prin povești cu și despre oameni.

Din acest motiv încurajăm extrem de mult poveștile, pentru că ne aduc mai aproape de oameni.

Daniela, este un om minunat, are doi copii care au venit să-i împlinească viața, un soț extraordinar care de câțiva ani (încurajat de Daniela) își trăiește visul din copilărie (este pilot de raliu), citește foarte mult, scrie pe blogul său, Daniela ORHA – Povești câte-n lună și în stele, și creează cu bucurie aceste căni pline de culoare.

Așa ajungem să ne luam energia din bucurii simple create special pentru noi, de astfel de oameni minunați. #BloomInHappiness este sloganul Danielei și asta face pentru noi în fiecare zi! Mai multe despre activitatea sa, aici: www.danielaorha.ro

Suntem aici mereu cu drag și bucurie pentru voi!

#CreatoriDeContext#100femeiantreprenor#femeicareinspiră#femeicareaucuraj#antreprenoriatfeminim#sutinemfemeileantrenor#100povesti#100antreprenoare