DESPRE NOI

DESPRE NOI

Cine suntem - Creatori de Context

Creatori de Context este primul HUB de Maketing și Comunicare Online din România. Avem alături o echipă de oameni faini cu expertiză îndelungată, iar împreună creștem și dezvoltăm armonios atât afaceri de la zero, cât și companii care vor să vină mai aproape de oameni.

Ce facem mai exact? Creăm o strategie clară și unitară de comunicare în online ca business-urile sau brand-urile, după caz, să ajungă la acel client ideal. Iubim să construim povești de marketing, autentice, așa cum ne place nouă să spunem, să fim aproape de oameni, iar astfel procesul de vânzare să devină unul mult mai ușor.

Suntem alături de tine și îți putem asigura toate resursele de care compania ta are nevoie, de la crearea unei strategii de comunicare online, Social Media Marketing și creare de conținut, servicii de grafică, fotografie, prezentări de business, branding, realizare website, Google Ads, Facebook & Instagram Ads.

Știm că principala provocare a brand-urilor, este aceea de a crea conținut de calitate, care să atragă și să nu se piardă în mulțimea de mesaje care ne umple feed-ul în fiecare zi. Acum mai mult ca oricând, e important să adunăm în jurul business-urilor, o comunitate de oameni, care să înceapă să devină activă pe rețelele de socializare, să fie parte din procesul de dezvoltare a brand-ului tău.

Cei care lucrează cu noi, spun despre Creatori de Context, că facem marketing cu sufletul, nu doar cu cifrele. Poveștile de marketing pe care construim sunt autentice, folosim mesaje simple și clare (“back to basics”), cu impact, emoție și accent pe beneficiile și starea de bine pe care o aduc produsele și serviciile clienților noștri.

Suntem oameni cu o expertiză vastă în Marketing, unii dintre noi au peste 10 ani de experiență, studii în Marketing și Comunicare, care au trecut anterior prin diverse agenții, advertising, marketing online, BTL, graphic design și ilustrație, fotografie.

Misiune

Misiunea noastră este să aducem valoare adăugată pentru fiecare business care vine către noi și are nevoie de suport pe zona de promovare în online. Și facem asta cu pasiune, dăruire și profesionalism. Asta reprezintă pentru noi cheia succesului.

Viziune

Viziunea noastră este să creștem împreună și să fim întotdeauna cel mai mare promotor al afacerii tale. Asta înseamnă că nu ne vom ocupa doar de imaginea pe care business-ul tău o va avea în online, conturile tale de Social Media, articole sau conținut pentru site, ci vom fi Partenerul tău și îți vom recomanda activitatea ta de business în diverse comunități din online, ori de câte ori vor apărea cereri legate de produsele sau serviciile pe care le oferi.

Valori

Valorile noastre sunt aceleași după care ne ghidăm și în viața personală:
Dăruind vei dobândi. Atunci când ajuți un business la început de drum, ajuți un vis să devină realitate. Asta se reflectă nu doar prin serviciile oferite ci și prin programele de mastemind și rubrica noastră specială #povesteadeluni (vezi sectiune site).
Atitudinea pozitivă și implicarea 100% cu care tratăm fiecare proiect fac întotdeauna diferența, iar asta nu o spunem noi ci clienții noștri, oamenii frumoși care ne recomandă ori de câte ori au ocazia în mediul online.
Comunicare prin client service de calitate – suntem aici să vă ascultăm, să identificăm împreună provocările cu care vă confruntați și să găsim cele mai bune soluții pentru business-ul vostru.
Pasiunea, dăruirea și profesionalismul, merg mâna în mână, iar asta este pentru noi, cheia succesului.
Umanitatea. Suntem oameni înainte de toate.

Echipa creatorilor

Adelaida Săcăluș

Eu sunt Adelaida Săcăluș, mamă, antreprenor, strateg de marketing și comunicare.

Anca Rancea

Numele meu este Anca Rancea și sunt croitor de imagine și stil sau fotograf de branding personal.

Răzvan Săcăluș

Eu sunt Răzvan Săcăluș și vin cu un background profesional de 12 ani în vânzări și negociere.

Doriana Mărășoiu

Numele meu este Doriana Mărășoiu și sunt arhitect și designer vizual.

O parte din clienții noștri

De la noi pleacă cele mai frumoase Povești de Marketing!

Hai să povestim mai multe despre business-ul tău!