Dinulescu Costina

#povestea36

Avem nevoie de oameni frumoși, de modele, care să ne inspire în fiecare zi prin activitatea lor și valoarea adăugată pe care o aduc pentru comunitatea din jur.

Pornind de la această idee, a apărut rubrica noastră specială de luni, în care aducem în lumina reflectoarelor, mame și femei antreprenor, pe care le urmărim cu drag în diverse comunități din online.

Astăzi vă povestim despre Dinulescu Costina, mama și femei minunată cu ochii aceia mari, plini de blândețe, căldură și bunătate. Omul gata oricând să ajute și să facă bine. Asta ne-a transmis din prima clipă când i-am văzut fotografia.

Apoi, când am descoperit lucrarea sa, cartea “Otty și creionul magic” am înțeles care este darul ei pentru noi oamenii din jurul ei, pentru părinți și copii.

Această carte atât de specială la care Costina a lucrat multă vreme, tratează unul dintre cele mai sensibile subiecte, “#bullying-ul între copii”, prin intermediul unei povești care îi va fascina atât pe copii cât și pe voi, părinții, când le veți citi această #poveste.

Desenele realizate de Costina sunt incredibil de reale și atent creionate. În mod cert, vă veți îndrăgosti de această carte. Iar dincolo de frumusețea #portretelor realizate, #emoția este una extrem de puternică… suntem convinși că vă vor mișca, înduioșa sau poate chiar trezi diverse amintiri din #copilăria voastră, indiferent de rolul în care vă veți regăsi…

Ne dorim ca mesajul transmis de Costina, să ajungă la câți mai mulți copii și părinți, iar acesta este: “Niciodată nu este prea târziu ca sa fii bun…”

Iar acum, în situația actuală, mai mult ca niciodată este nevoie de asta, să ajutăm cu tot ce putem pe cei care au nevoie..

Mulțumim Costina, pentru această carte minunată, deschizătoare de drumuri!

Carte o puteți găsi aici la Bookzone: https://bookzone.ro/carte/oty-si-creionul-magic-hardcover

Pe Costina o găsiți aici: @https://www.facebook.com/portretedepovestecoloredpencils sau aici:

https://costina.webnode.ro/

Vă îmbrățișăm cu bucurie,

#creatoridecontext