ECHIPĂ

ECHIPĂ

Suntem aici pentru tine - Echipa Creatori de Context

Se spune că: “omul sfințește locul”. Noi mergem mai departe de atât și spunem că: “omul sfințește business-ul pe care îl conduce și activitatea pe care o desfășoară în fiecare proiect în care se implică”.

Aici, la Creatori de Context, primul HUB de marketing și comunicare online din România, găsiți Echipa Creatori de Context, o ECHIPĂ de oameni faini, dedicați, pasionați și autentici.

Mindset puternic, optimism cât cuprinde, încredere și fructificarea skill-urilor dobândite în toți anii de experiență acumulați până în prezent sunt elementele care ne definesc activitatea.

Sesiune-foto-personal-branding---Adelaida

Adelaida Săcăluș

Strateg de marketing și comunicare

Eu sunt Adelaida Săcăluș, mamă, antreprenor, strateg de marketing și comunicare și ajut business-urile la început de drum să aibă o strategie clară și unitară de comunicare în online.

Iubesc să fiu vocea femeilor antreprenor și împreună să scriem povești de marketing autentice pentru promovarea în Social Media.

razvan-echipa-2

Răzvan Săcăluș

Sales and marketing manager

Eu sunt Răzvan Săcăluș și vin cu un background profesional de 12 ani în vânzări și negociere. Micile detalii fac întotdeauna diferența, iar comunicarea deschisă este parte din acest proces.

Sunt aici să găsim cea mai bună soluție ca business-ul tău să crească și să se dezvolte armonios, raportată la specificul afacerii tale, dimensiunea acesteia și clientul avatar.

anca-echipa-2

Anca Rancea

Croitor de imagine și stil sau fotograf de branding personal

Numele meu este Anca Rancea și sunt croitor de imagine și stil sau fotograf de branding personal, adică ajut femeile antreprenor să își construiască o imagine bine definită în online.

Cu fiecare sesiune foto de personal branding, îmi propun să încurajez femeile să-și spună povestea și sa le aduc business-urile mai aproape de clienții lor.

doriana-echipa-2

Doriana Mărășoiu

Arhitect și designer vizual

Numele meu este Doriana Mărășoiu și sunt arhitect și designer vizual. Încerc în fiecare zi să îmbin toate lucrurile care deopotrivă mă bucură și prin care pot aduce plăcere vizuală oamenilor: designul grafic, ilustrația și designul de interior.

Scopul meu este ca, prin artă, știință și multă empatie, să traduc în imagini idei și valori și să inspir emoție.

De la noi pleacă cele mai frumoase Povești de Marketing!

Hai să povestim mai multe despre business-ul tău!