Florentina Tocilă

#povestea19

Astăzi, cu inima plină de bucurie, la rubrica noastră deja celebră în online, #povesteadeluni, unde aducem în lumina reflectoarelor #femei antreprenor care ne inspiră, a venit momentul să vă povestim despre un om tare drag nouă, Florentina Tocila.

Dar înainte de toate, vrem să furăm startul și să-i transmitem Florentinei un călduros La Mulți Ani, cu bucurie și împlinire în fiecare zi, să îți păstrezi întodeauna autenticitatea, umorul și buna dispoziție cu care ne-ai cucerit!❤️(Ne-am făcut temele bine și știm că sâmbătă este ziua ei de naștere).

Florentina este o femeie specială, autentică, cu valori bine înrădăcinate, mamă a doi băieți și de 20 de ani partenera de viață a unui om minunat.

Bacania Sortul Vesel, este business-ul ei pentru suflet, o afacere de familie cu produse de casă cu ingrediente naturale, fructe și legume din grădina proprie și gusturi românești care ne reîntoarce în copilărie.

Găsiți aici produse pregătite cu multă grijă după rețete tradiționale de familie, de la celebra pâine cu maia, tocană și zacuscă, suc de roșii, dulceață și până la prăjituri fragede, torturi și cozonaci.

Noi vă recomandăm cu mare drag produsele pe care Florentina le prepară zilnic cu multă dăruire, sunt extrem de gustoase, ingredientele sunt naturale, iar atenția la detalii este un alt punct forte la #BacaniaSortulVesel.

Suntem aici mereu cu drag și bucurie pentru voi,

#creatoridecontext

PS: Florentina, dacă tot nu am găsit o poza pe Facebook, să îți vedem chipul luminos, te provocăm să ne trimiți o poză cu tine și cu felia de tort aniversar❤️

#povestidemarketing#promovareonline#copywriting#contentmarketing#storytelling#contentwriting#marketingonline#digitalcreator#contentcreator#antreprenoriat#susținemproducătoriilocali#suntinemafacerilemici