Geanina Studencu

#povestea1

Astăzi este luni, așa ca ne-am gândit ca ziua de luni să o alocăm pentru #povești de #mămiciantreprenor.

Ideea ne-a venit în weekend după ce am fost cu băiețelul nostru, la atelierul muzical: “Music class by Geanina Studencu.

[povestea de luni] by Creatori de Context

Geanina Studencu este o femeie tare faină, mama unui băiat minunat și Maestru de Ceremonii/Solistă/Educator muzical cu o experiența pe peste 15 ani în zona muzicală.

O dată cu venirea pe lume a băiețelului în 2016, Geanina a început un nou proiect cu multă pasiune și creativitate, scrie #poezii și #cântece personalizate și ambele îi ies de minune.

Iar anul acesta, cu perseverentă, multa documentare, pasiune, dăruire și dragoste pentru copii, Geanina, a reușit să se reinventeze (activitatea de bază a sa, aceea de MC și solist vocal, fiind extrem de afectată din cauza pandemiei) și a pus bazele proiectului “Music Class by Geanina Studencu”.

Aici a creat un studio minunat unde ține #ateliere muzicale destinate copiilor cu vârste cuprinse intre 1-10 ani.

Iar dacă vă întrebați despre ce învață copii de la grupa baby (1-3 ani) la un atelier muzical vedeți aici un articol complet:

https://www.geaninastudencu.ro/…/ce-invata-copiii-de-la…

PS: Noi am avut o #experiența minunată la atelierul muzical și vă recomandăm cu bucurie, dacă aveți copii și sunteți din București, să mergeți cu ei la studio-ul Geaninei. Va fi o experientă pe cinste!

#creatoridecontext#mamiciantreprenor#povesteadeluni#MusicClassByGeaninaStudencu#atelieremuzicale#povesteamea#contentwriting#contentwriter