Ioana Constantin

#povestea55

Anul trecut, în 28 iunie 2021, când am lansat rubrica noastră specială #povesteadeluni, am pornit cu gândul de aduce în lumina reflectoarelor, femei antreprenor care au curajul să facă un pas în față, să își transforme visul, pasiunea, dorința, ideea ținută poate ascunsă mult timp într-un sertar, în realitate.

Și mă refer aici la un business menit să aducă valoare oamenilor din jur, să creștem și să ne dezvoltăm armonios împreună ca o comunitate. Un business creat din dragoste pentru oameni și frumos. Un business care poate deveni foarte profitabil având alături oamenii potriviți.

Trăim într-o perioadă, în care e nevoie să fim mai aproape unii de alții, să susținem mici antreprenori și să cumpăram produse și servicii de la acești oameni, fiindcă “orice afacere mare a fost cândva la început de drum” (ca să o cităm pe Andreea Paraschiv, leader-ul comunității “Mums in business București”.

Am creat această rubrică ca să aducem în atenția voastră femei și povești care să inspire alte femei, care încă nu au acel curaj să iasă în față.

Astăzi a venit vorba să povestim despre Ioana Constantin, femeia extraordinară, care este cel mai bun brand ambasador pe care orice brand de produse și-ar dori să îl aibă.

Ioana, este mama a 3 copii minunați, este “fata cu sutienele faine rău și nu numai” din online, este creatoare comunității @Bucura-te de tine, femeie! și fondatoarea Intim by Cotonella.

Ce face Ioana mai exact? Ea nu vinde sutiene și lenjerie intimă, ci oferă încredere și confort zi de zi, tuturor femeilor care vor să se simtă feminine, încrezătoare, purtând zilnic lenjerie de calitate.

Iar ca toate aceste mesaje să ajungă cât mai bine la cât mai multe femei, Ioana participă la o mulțime de cursuri, evenimente de networking, conferințe de vânzări, ca să învețe și să evolueze constant.

Ioana, este o femeie care are curaj să iasă în față și a făcut inclusiv o ședință foto de boudoir ca să fie ea însăși un exemplu pentru femeile din jur, să îndrăznească mai mult.

Mai știm despre ea că se pregătește să lanseze un mastermind despre feminitate și încredere în sine. Și cine oare ar putea să le vorbească mai bine despre asta femeilor, dacă nu Ioana Constantin, o femeie care chiar asta face.

Mereu cu drag și bucurie pentru voi,

#CreatoriDeContext

#100femeiantreprenor#antreprenoare#antreprenoriatfeminin#femeicareinspiră

#100povesti