Ionela Lazăr

#povestea29

Povestea de astăzi este despre o nouă femeie antreprenor care ne inspiră și pe care vrem să o aducem în lumina reflectoarelor, la #povesteadeluni.

Cu această ocazie, profităm să îi spunem și “La Mulți Ani minunați”, fiindcă acum câteva zile, a fost chiar ziua ei de nume și este vorba despre @Ionela Lazăr, femeia faină din spatele celui mai cool business din online, SuperLudy, canapeaua-jucărie, un produs de s-au îndrăgostit atât cei mici cât și cei mari.

Ionela este filolog la bază, a fost profesor de limba și literatura română și engleza pentru învățământul primar, pentru o scurtă perioadă de timp, ajunsă apoi corporatistă pe o poziție pe limba spaniolă. Acum este mamă și #antreprenoare în același timp.

În primul an de CCC, în timp ce fetita sa minunată dormea, Ionela a început să se informeze despre diverse jocuri și jucării care dezvoltă anumite abilități ale copiilor. Așa ne-a mărturisit că a descoperi conceptul de “foam play” și beneficiile motrice și cognitive ale acestuia.

La scurt timp după acest moment, a apărut #LUDY și dorința de a educa părinții despre importanța mișcării încă din primii ani de viață ai copiilor, pentru că activitatea fizică și dezvoltarea cognitivă sunt strâns corelate.

Și uite așa, LUDY, este o canapea – jucărie, transformabilă, care îmbină joaca și relaxarea. Practic, #LUDY rezolvă atât nevoie copiilor de joacă și distracție cât cuprinde, dar și ale mamelor care își doresc să le ofere copiilor produse și activități care să îi ajute în dezvoltarea cognitivă, motrică, stimularea imaginației și a creativității.

Seara, LUDY se transformă și redevine o canapea, unde noi mamele, ne putem relaxa în voie.

Mai multe despre acest concept fain, găsiți aici: www.ludysworld.ro

Suntem aici mereu cu drag și bucurie pentru voi, #creatoridecontext