Iuliana Gabriela Enescu

#povestea34

Astăzi la rubrica noastră specială, #povesteadeluni, așa cum v-ați obișnuit, aducem în lumina reflectoarelor, o nouă femeie minunată care ne #inspiră prin activitatea ei și prin programele minunate la care lucrează cu bucurie pentru a-i ajuta pe cei din jur să se redescopere, să trăiască conștient și să se conecteze mai bine cu sinele său autentic și cu cei din jur.

Este vorba despre Iuliana Gabriela Enescu, mama a doi copiii minunați, psihoterapeut și fondatoarea conceptului Butterfly Somato Transformation – “Clinica stării tale de bine de la trup la spirit”, un înger cu chip de om și o privire blajină care te poate ajuta să ajungi la echilibrul de care ai nevoie în viața ta.

Iuliana își desfășoară activitatea în cabinetul ei spațios și primitor din #Ploiești, dar și #online pentru oamenii din restul țării. Vă poate ajuta atât individual, prin #ședințe de terapie, cât și prin #programe de grup special create pentru a trata/vindeca anumite aspecte/ temeri/ nevoii/ traume, etc. Sunt multe de povestit aici, așa că mai bine vă lăsăm pe voi să de descoperiți: www.butterflyst.ro .

Despre metoda #ButterflySomatoTransformation, Iuliana a povestit pe larg chiar pe site-ul amintit mai sus, https://butterflyst.ro/calatoria-butterfly-st/. Până în prezent a dezvoltat numeroase programe de: psihoterapie, meditații și mindfulness, hipnoza permisivă – terapia Eriksoniană, constelații familiale, psihogenealogie, psihosomatica, psihonutriție, somatic experiencing, respirație pneuma, business în rezonanță, NLP și coaching NLP, scanare corporală Zyto, remedii florale Bach, psihoterapie corporală și multe altele.

Iar fiindcă astăzi suntem într-o zi specială, Valentine’s Day, poate ar fi bine să vă spunem și că pe 22 februarie, Iuliana va avea un #atelier online special axat pe ideea de cuplu, intitulat “Cuplul din noi”. Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/225216691725637/posts/1009009323346366/?d=n

În concluzie, oricând simțiți că aveți nevoie de ajutor, veți găsi în Iuliana, un om tare cald și blând care vă va ghida, să ajungeți la echilibrul de care aveți nevoie în viața voastră.

Mereu cu drag și bucurie pentru voi, iar #împreună, vom scrie 100 de povești ale femeilor din online care ne inspiră (#femeiantreprenor).

Susținem antreprenoriatul feminin și în fiecare zi de luni, aducem în lumina reflectoarelor o nouă #antreprenoare.

Ne bucurăm că sunteți alături de noi în număr așa de mare!❤️

#creatoridecontext

#femeicareinspira#puteareacomunitatii#antreprenoriatfeminin#100depovesti

#creatoridecontext