Lidia Krcsmar

#povestea39

Când am început această rubrică specială, #povesteadeluni, în care aducem în lumina reflectoarelor #femei antreprenor care ne #inspiră și care prin tot ceea ce fac/ creează/ întreprind/ sau dau mai departe din darurile și expertiza lor, aduc valoare oamenilor din jur și întregii comunități, nu știm exact cât de departe va ajunge acest proiect.

Ei bine, în timp, dorința de a cunoaște cât mai multe astfel de femei și de a le aduce în fața voastră crește tot mai mult și vrem să scriem #100 de #povești = 100 de #femeiantreprenor din #România.

Iar cu aceste 100 de femei, avem în plan un proiect și mai mare, un #vis pentru care deja facem pași în acest sens, acela de a publica o carte cu cele 100 de povești. O #carte care să fie o sursă de #inspirație, #curaj, #determinare și pentru alte femei din România care se gândesc să facă pași către #antreprenoriat și vor să dea viață propriului vis.

Povestea 39, este despre Lidia Krcsmar, o femeie extraordinară, care după mai bine de 10 ani petrecuți în corporații de top, acum și-a găsit cu adevărat menirea și pasiunea, așa cum ea însăși se descrie:

“ cred cu tărie că sensul meu în viață este să ghidez oamenii să aibă mai multă încredere în ei, să aibă #echilibru între viața privată și cea profesională și să își trăiască viața în funcție de ceea ce este cu adevărat important pentru ei.”

În ultimii 8 ani, Lidia a lucrat intens la schimbarea și dezvoltarea sa, iar oamenii din jur au îmbrățișat cu bucurie aceste schimbări și i-au cerut Lidiei să-i îndrume, să ajungă să facă și ei schimbări importante în viața lor ca să ajungă echilibrul după care înainte doar tânjau…

Astfel, Lidia, a devenit #coach, și așa a luat naștere proiectul său Lidia Krcsmar – Coaching4Joy și programele de mastermind pentru atingerea obiectivelor, time management și o mai bună relație cu banii.

Recent am participat la Programul de #Mastermind 7 PILONI esențiali în atingerea obiectivelor, organizat de Lidia și a fost minunat.

A fost un program grozav, cu multe AHA-uri, conștientizări și lucruri de aplicat în business. Am descoperit în Lidia, un coach minunat, care îți pune întrebările potrivite ca tu să îți dai seama de răspunsuri adânci, să sapi și să treci la acțiune. Să nu mai amâni, ci să înveți să prioritizezi. Nu există nu am timp, nu vom avea niciodată, dacă nu vom învăța să prioritizăm și să delegăm ca să câștigăm timp… să avem mai mult timp pentru noi și familie.

Pe Lidia, am cunoscut-o la final de ianuarie, când a ales să vină alături de noi, în primul Program de Mastermind pentru promovare în Social Media prin creare de povești de marketing autentice. A ales să ni se alăture ca să își facă cunoscută și mai mult activitatea sa, care nu este doar un business, ci este o pasiune și o împlinire transformată în business. Și ne dorim ca activitatea ei să ajungă la cât mai multe femei minunate care vor să ajungă la un echilibru între viața profesională și cea personală❤️

Cu bucurie și recunoștință,

#CreatoriDeContext

#povesteadeluni#femeicareinspira#100femeiantreprenor