Ligia Boșcu

#povestea48

Cu mare drag și bucurie, astăzi aducem în lumina reflectoarelor o nouă femeie antreprenor minunată care ne inspiră prin tot ceea ce face, atât ca om cât și ca owner de business.

Ligia Boșcu, este mama a doi copii minunați, Iris și Thomas, și soția unui om extraordinar, care îi asigură tot sprijinul și suportul de care are nevoie în fiecare zi. Ea este unul din oamenii aceia pe care dacă ajungi să îi cunoști, garantat ți se lipesc de suflet.

Doamne, și ce business fain are! Și cu câtă bucurie, pasiune, migală și atenție la detalii, crează și manufacturează împreună cu soțul ei, fiecare agendă personalizată care pleacă din atelierul LibrArtis.

Pe Ligia, am avut bucuria să o cunoaștem, pentru prima dată, chiar la un eveniment @Mums in Business Bucuresti, unde am participat în calitatea de speakeri, în cadrul căruia am povesti despre Branding Personal.

Am descoperit aici o femeie minunată. Deși îi cunoșteam activitatea din online, faptul că ne-am putut îmbrățișa fizic în cadrul acelui eveniment, ne-a unit parcă și mai tare.

Așa cum Ligia povestește adesea, LibrArtis este atelierul în care creează, visează, își fructifică imaginația și energia, manufacturând caiete și agende personalizate, alături de soțul său, omul din spatele cortinei și piesa de rezistență a business-ului nostru.

Caietul LibrArtis este: “ o ușa către acel univers în care te regăsești, în care îți recapeți echilibrul interior. Fiecare caiet este realizat individual, în serii mici, păstrând energia și căldura atingerii mâinilor omenești, iar dacă timpul înseamnă viață, atunci el conține un strop din viața celui care l-a creat”.

Ligia, împreună cu soțul său, aduc scrisul de mână mai aproape de noi, iar prin #LibrArtis, își exprimăm prețuirea lor pentru scrisul de mână, pe care îl consideră unul dintre cele mai frumoase daruri ale spiritului uman.

Iar proiectul lor, merge mai departe de atât și nu este numai despre caiete și agende, ci este despre: “viziune, inspirație, despre a crede în visul tău până la capăt și a nu renunța, oricât de greu ți-ar fi uneori, este despre a ține la vedere iubirea și aprecierea pentru oamenii frumoși de pretutindeni.”

Așa că dacă aveți nevoie de o agendă personalizată în care să vă așterneți propriile visuri, gânduri, sentimente, obiective sau dorințe pentru viitor, veți găsi la oamenii faini de la LibrArtis o agendă pentru suflet.

Și aveți toată încrederea că vă vor crearea o agendă chiar după chipul și asemănarea voastră!

Mereu cu drag și bucurie pentru voi,

#CreatoriDeContext

#femeiantreprenor#antreprenoriatfeminin#povesteadeluni#femeicareinspira#100femeiantrprenor#100povestifemeiantrprenor