Loredana Micheten de la Acuarello

#povestea25 #femeiantreprenor

Din categoria femei antreprenor care ne #inspiră, astăzi, la rubrica noastră specială, #povesteadeluni, a venit momentul să vă povestim despre o nouă femeie faină pe vrem să o aducem în lumina reflectoarelor.

Este vorba despre Loredana Micheten, o femeie tare blândă, deschisă, cu un chip angelic, care emană multă bunătate și căldură. Ne e tare drag să vă povestim despre Loredana, omul din spatele business-ului Acuarello.

Pe noi ne-a cucerit încă de la prima discuție pe care am avut-o, am simțit că împreună putem duce povestea Acuarello mai departe, în casele și mai multor oameni frumoși. Și așa s-a și întâmplat, din noiembrie, am început să lucrăm la strategia de comunicare pe Facebook și planul editorial de postări lunare.

Știm de la Loredana, că Acuarello a apărut acum 4 ani, în 2017, ca o inspirație atunci când a descoperit pentru prima dată Pictura pe numere, experiență care a cucerit-o imediat.

Ideea că a putut să picteze și să realizeze o opera de artă i-a plăcut enorm, fiindcă întodeauna a admirat talentul la pictură și arta în general.

Tot ce trebuie să faci este să pictezi numerele de pe pânza cu numerele de pe culoare, să ai aproape un pahar cu apă ceva timp și răbdare, și o stare de spirit bună. Ușor, ușor, pictând numerele, tabloul prinde viață chiar sub ochii tăi, iar asta este o adevărată satisfacție.

Tablourile pe numere Acuarello se adresează atât adulților, cât și copiilor, iar părinții sunt foarte atașați de ideea de a le oferi copiilor o activitate creativă care să le distragă atenția de la tablete și telefoane, și vor să îi îndrume să încerce pentru prima dată experiența picturii.

Noi vă recomandăm cu bucurie această activitate faină, iar pe www.acuarello.ro, veți putea găsi o mulțime de modele unice de picturi pe numere și suntem convinși că veți avea parte de o experiența minunată.

Suntem aici cu mare drag și bucurie pentru voi,

#creatoridecontext

#femeicareinspira #antreprenoare #100femeiantreprenor #100povesti #picturapenumere #acuarello #povestidemarketing