Manuela Stoica

#povestea22

Din categoria #femei antreprenor care ne #inspiră, astăzi aducem în lumina reflectoarelor, o femeie tare faină de la care am învățat multe lucruri despre #feminitate, eleganță, rafinament și cum să fi o #doamnă veritabilă, să arăți și să te simți perfect, indiferent de vârsta pe care o ai.

Este vorba despre @Manuela Stoica, o femeie care emană feminitate prin toți porii, atât prin aspectul fizic, cât și prin #atitudine, o mamă modernă, o soție care iubește cu pasiune.

Manuela este fondatoarea atelierul de vestimentație și stil @By Madame, din Constanța, și le vine în ajutor femeilor care vor mai mult, care vor să se simtă frumoase, elegante și apreciate indiferent de momentul zilei.

În atelierul său, doamnele din Constanța pot intra și se pot răsfăța la o cafea, Manuela le întâmpină cu căldură, iar noi doamnele din București, ne bucurăm de imaginile cu creațiile pe care le vedem pe pagina de Facebook ale atelierului “By Madame”, https://m.facebook.com/ByMadameStyle/?_rdr, și pe care le putem comanda direct.

Găsim aici diverse #rochițe versatile, care îți scot în evidență feminitatea, #outfituri din două piese pentru birou (pantaloni și bluziță/cămășuță), dar și celebrele #pijamale de mătase nelipsite din garderoba oricărei femei.

Am cunoscut-o pe Manu’, acum câteva luni, în cadrul unui program de mastermind pentru creșterea și dezvoltarea afacerilor organizat de Daniela Irimia și am descoperit o femeie extraordinară.

Din două în două săptămâni, ne vedeam online și povesteam cu bucurie despre evoluția afacerilor noastre, dar și despre evoluția noastră personală, iar Manu’ este modelul nostru de feminitate și #eleganță. Mereu afirmam cu colegele din grup că atunci când vom deveni mari, noi ca femei vrem să fim ca “Manu’! 🙂

Mulțumim din inimă, Manu’, pentru tot ce ne-ai învățat în cadrul frumoaselor întâlniri online. Iar vouă, doamnelor, care ne urmăriți, vă recomandăm cu mare drag creațiile realizate de Manu, https://m.facebook.com/ByMadameStyle/?_rdr.

Suntem aici cu mare drag și bucurie,

#creatoridecontext

#povesteadeluni#povestea22#povestidemarketing#femeiantreprenor#antreprenoare#femeicareinspira#antreprenoriatfeminin#sustinemfemeileantreprenor