Mari Fecioru-Ivan

#povestea21

Din categoria #femei antreprenor care ne inspiră, astăzi ne-am gândit să vă povestim despre Mari Fecioru-Ivan, o femeie faină cu care ne regăsim în diverse comunități din online și care a creat împreună cu soțul său (chiar la începutul acestui an) o salină urbană modernă, în centrul Bucureștiului, pentru a oferi o alternativă sănătoasă în vremurile acestea problematice.

Mari a simțit efectele benefice ale terapiei cu sare în momentul în care fetița ei, Alma, a intrat în colectivitate și a fost un moment mai dificil din punct de vedere al imunității, mai ales în sezonul rece.

Încă de la deschidere, Terra Salin, a crescut rapid și a devenit o frumoasă #comunitate de familii cu copii, preocupați de #sănătate, stare de bine și dezvoltare emoțională. Și e minunat să ne dăm întâlnire aici cu alți părinți, într-un cadru benefic, #steril și în siguranță pentru întreaga familie.

Spațiul este amenajat conform celor mai ridicate standarde internaționale în domeniul haloterapiei, indicațiile venind direct de la un medic specialist cu competențe în #salinoterapie cu care puteți vorbi pentru un tratament personalizat și sfaturi medicale.

Găsiți aici două camere de tratament care au la bază un #halogenerator care macină sarea și o pulverizează sub formă de particule foarte mici (de ordinul micronilor) în spațiile de terapie. #Salina este prevăzută și cu un sistem de #ventilație ultramodern pentru a asigura un mediu steril. O ședință de 45 de minute de haloterapie activă sau de terapie cu aerosoli salini uscați este echivalentul a 4-5 ore petrecute într-o salină naturală.

Noi recomandăm cu drag locația și vom reveni aici cu drag. Mai multe detalii, găsiți pe www.terra-salin.ro.

Suntem aici mereu cu drag și bucurie pentru voi,

#creatoridecontext

#povesteadeluni#povestidemarketing#TerraSalin#salinaurbana#antreprenoare#femeiantreprenor