Mariana Drăghici

#povestea52

Astăzi este ziua unei femei antreprenor tare dragi pe care am cunoscut-o în urmă cu câteva săptămâni, la un eveniment MIB București, iar apoi ni s-a alăturat în programul de mastermind (Creare de Povești de Marketing Autentice pentru promovarea afacerii în Social Media). Așa că ne-am gândit să-i facem o surpriză și să vă povestim despre afacerea ei de suflet, un #vis devenit #realitate.

La mulți ani, femeie minunată!

Povestea 51, este despre @Mariana Drăghici, o femeie minunată, care își trăiește în prezent, viața la care visa de mică. Are o familie frumoasă, 2 băieți minunați și o grădină ca în povești, aici la doar 2 pași de București, în Măgurele – Ilfov.

Grădina de vară, N TUB Sinergia Simturilor,

este locul în care redevii copil și te bucuri împreună cu copiii tăi. Aici se scriu povești simple, așa ca altă dată: meșterit, grădinărit, bălăceală, frământat de aluat și copt pâine (sau pizza, varianta modernă) pe vatră.

Am fost acolo, acasă, la Mariana, împreună cu Răzvan și am descoperit o grădină de 3500mp, în care fiecare obiect, corner sau o bucată de lemn, are o poveste.

Noi, recunoaștem că ne-am îndrăgostit de #foișorul pentru relaxare și portalul cu trandafiri prin care treci ca să ajungi la el, de #grădina senzorială cu legume și fructe în care micii exploratori grădinăresc, dar în același timp învață și matematică (dacă veți ajunge acolo, veți înțelege de ce spunem asta), cercul de relaxare unde se spun povești seara la foc și se coc bezele, și spațiul pentru meșterit și creativitate.

Aaa, să vă mai spunem că aici la #GrădinaNTUB, veți găsi și o piscină, terasă și o zonă cu nisip, ca să vă simțiți ca la mare? Iar adierea ușoară a vântului completează tare fain acest cadru.

Seara, grădina se transformă, iar ghirlandele luminoase și toate beculețele montate de mânuțele Marianei, dau o latură de romantism și feerie aparte grădinii.

Mariana, organizează aici cu bucurie, ateliere pentru copii, Școala Altfel, vizite cu grădinița, tabere de vară, aniversări și petreceri pentru părinți și copii.

Dacă sunteți în căutarea unei locații faine atât pentru copii dornici de explorare, cât și pentru părinți dornici de relaxare, Grădina NTUB – Sinergia Simțurilor, este locul potrivit.

La mulți ani minunați, Mariana! Cu bucurie și împlinire în fiecare zi! Cu oameni dragi alături și experiențe memorabile!❤️

Mereu cu drag și bucurie,

Creatori de Contex

#100poveștifemeiantreprenor#antreprenoriatfeminin

#antreprenoare#femeicareinspira