Mariana Frunză

#povestea9

[povestea de luni] #femeiantreprenor

Din categoria #femei care inspiră, astăzi povestim despre o femeie extraodinară, care prin intermediul business-ului pe care îl conduce, ne poate duce afacerea la următorul nivel.

Este vorba de Mariana Frunza, o femeie tare faină, antreprenor, consultant în afaceri și formator, omul și expertul pe care îl recomandăm de fiecare dată atunci când aveți nevoie de consultanță pentru scriere proiecte în vederea obținerii de fonduri europene, și nu numai.

În cadrul Next Level Business by Mariana Frunza, Mariana vă poate ajuta cu mai multe servicii printre care vă menționăm Serviciile de Consultanță în Afaceri: Înființare SRL, PFA și alte forme de organizare, scrierea și depunerea proiectelor pentru atragerea #Fondurilor europene și guvernamentale în general, Start-upuri dar și firme care doresc sa se dezvolte, din mediul urban dar și rural.

De asemenea, Mariana vă poate ajuta cu o serie de #cursuri de specializare autorizate de ANC: Manager de Proiect, Competente Antreprenoriale, Expert Accesare Fonduri Europene, Consilier de Dezvoltare Personală, Educator Specializat, Formator, Lucrător prin Arte Combinate, etc. (găsiți mai multe detalii aici: www.nextlevelbusiness.ro )

Mariana, este cu siguranță expertul de care aveți nevoie. Are o experiență de peste 23 de ani în Management și Vânzări, 5 ani în Consultanță în Afaceri și scriere proiecte în vederea obținerii de fonduri europene și 12 ani în activitate de Training (Formare profesională).

Iubește oamenii și activitatea pe care o desfășoară, crede în #potențialul uman, crede în noi, noua generație și susține activități care contribuie la #formarea și dezvoltarea capitalului uman.

Vă invităm să îi urmăriți activitatea și să apelați la ea cu încredere și deschidere. Veți găsi în Mariana, expertul de care aveți nevoie.

Mereu cu drag și bucurie pentru voi,

#creatoridecontext