Mary Neducin

#povestea12

Din categoria femei antreprenor care inspiră, astăzi vă povestim despre o doamnă tare faină pentru care avem doar cuvinte de laudă și admirație.

Este vorba de @Mary Neducin, o femeie extraordinară. Puternică, blândă, elegantă și mereu cu inima deschisă, conduce cu succes un business creat cu pasiune, dăruire și deosebită considerație pentru femei, Elite Tailoring – Boutique de Lux.

Atelierul de croitorie al “doamnei Mary”, așa cum este numită, recomandată și apreciată în comunitățile online de femei antreprenor, în care ne regăsim, este un loc rafinat în care fiecare femeie se simte apreciată.

Veți găsi în acest atelier de #croitorie, o echipă dedicată, gata să vă creeze #rochia la care visați, până la cele mai mici detalii.

Cu siguranță creația care va ieși din atelier vă va face să străluciți, să radiați de bucurie și vă va împlini sufletul.

Doamna Mary iubește enorm ceea ce face și se vede asta cu fiecare creație pe care o creează și fiecare femeie care plecă zâmbind din atelierul Elite Tailoring – Boutique de Lux.

Așa că vă recomandăm cu drag să apelații la dânsa oricând simțiți că aveți nevoie de o #creație specială.

Suntem aici mereu cu drag și bucurie pentru voi,

#creatoridecontext

#povesteadeluni