Mary Prodan

#povestea47

Povestea de astăzi este una încărcată cu multă emoție și în același timp bucurie, fiindcă știm că va fi tare surprinsă când va vedea #povesteadeluni, că este chiar ea în lumina reflectoarelor!

Mary Prodan, este despre o femeie minunată, sensibilă și fragilă pe de-o parte, dar extrem de puternică pe de-o altă parte.

Ne-am bucurat să o cunoaștem personal, la evenimentul Mums in Business București, din 09 Aprilie, unde am participat chiar ca speaker și le-am povestit femeilor antreprenor participante despre importanța Brandingului Personal în afacerea lor.

De atunci, Mary, a rămas aproape de inima noastră. Așa cum ea însăși ne-a povestit, este mămica unui băiețel cu nevoi speciale în vârstă de 9 ani, și și-a găsit alinarea și puterea dea a merge mai departe, în două business-uri creative, care o provoacă să își depășească limitele în fiecare zi.

Este vorba de un business în zona de handmade, aranjamente cu licheni și pictură prin tehnica șervețelului și tehnica decoupage, @Ria Deco Art și un nou vis nou, apărut anul acesta, acela de a crea decorațiuni cu baloane, materializat prin Helix Events & Balloons

Ambele business-uri, apărute ca proiecte pentru suflet și care îi scot la iveală creativitatea, sufletul nobil și căldura inimii, îi ies tare bine. Iar aranjamentele cu baloane de la ultimele evenimente MIB, au fost fabuloase!

Mult succes în tot ceea ce faci, Mary Prodan! Și cu toată inima înainte! Pentru noi ești un exemplu, de DA, se poate.

Noi vă recomandăm cu bucurie să apelați la Mary oricând aveți nevoie de un cadou fain, sau un aranjament cu baloane pentru o aniversare de poveste.

Mai multe despre cele două proiecte ale sale, puteți vedea aici:

https://www.facebook.com/Riadecoratiuniart/
https://www.facebook.com/helixevenimentebaloane/

Mereu cu drag și bucurie pentru voi,

#creatoridecontext

#100femeiantreprenor#antreprenoriatfeminim#sustinemafacerilefacutecusuflet

#femeicareinspira#antreprenoare