Mastermind – Creare de Povești de Marketing autentice pentru promovarea afacerii în Social Media

V-am mai spus cât de mult ne plac poveștile femeilor antreprenor din jurul nostru și câtă emoție stârnesc atunci când sunt scrise din suflet și cu toată dragostea, sinceritatea și tot ce au mai bun de transmis?

Programul nostru de #Mastermind, <“Creare de Povești de Marketing Autentice pentru promovarea în Social Media “> este mai mult decât un program pilot, așa cum a fost gândit inițial, în care lucrăm la strategia de comunicare și planul editorial pentru creșterea și dezvoltarea afacerilor, ci este un program unic, în care, dincolo de cele de mai sus:

💫 Înveți să ai mai multă încredere în tine, omul din spatele business-ului și prinzi curaj să îți spui povestea, acea poveste din spatele business-ului;

💫 Ajungem să lucrăm totodată și la construirea brand-ului tău personal, fiindcă de la tine pornește totul, tu ești catalizatorul business-ului tău;

💫 Grup de sprijin și suport emoțional (BusinessTeraphy, așa cum spun chiar femeile antreprenor participante), suntem alături de tine și te ajutăm să prinzi curaj, să evoluezi pentru că potențialul din interiorul tău este nelimitat. Și este nevoie doar să ÎȚI DAI VOIE.

💫 Descoperi că AUTENTICITATEA, este cuvântul cheie, care face diferența acum în 2022…

💫 Lucrezi întrun grup organizat, alături de alte  femei antreprenor cu business-uri diferite, deci nu mai ești singură.  Doar imaginați-vă cu câte idei geniale veți putea rămâne după fiecare întâlnire.

💫 Se spune adesea că suntem media celor 5 oameni de care ne înconjurăm. Apartenența la un astfel de grup duce la creștere și dezvoltare afacerii tale.

💫 Energia grupului este fabuloasă, iar antreprenoarele faine cu care am lucrat până acum sau cu care lucrez în prezent, vă pot confirma asta.

Ne pregătim de a 4-a ediție a acestui program, pe care îl vom continua cu toată inima, fiindcă vedem schimbările celor care ni se alătură în acest program.

Ce facem în acest program de mastermind?

  • Creăm împreună strategia de comunicare în Social Media și planul editorial de postări și vom fi vocea de care business-ul tău are nevoie în online.
  • Ne imaginăm cum arată clientul ideal care ar cumpăra produsul vostru și conturăm un profil al acestuia, astfel încât să putem crea un conținut potrivit nevoilor și căutărilor sale.
  • Învățăm să comunicăm pe limba clientului tău avatar, într-un mod autentic, cu impact și emoție, prin creare de povești de marketing autentice.
  • Ne vom vedea din 2 în 2 săptămâni și vor fi 4 întâlniri în total. Practiv vei avea asigurat planul editorial de postări pentru 2 luni J Mai multe detalii despre program aici – https://creatoridecontext.ro/programe-si-cursuri/

“Atunci când ajuți un business la început de drum, ajuți un VIS să devină realitate”.

Iar noi asta facem în programul de mastermind: “Creare de Povești de Marketing pentru Promovarea afacerii tale în Social Media”.

Prin acest program de mastermind, dăm mai departe către voi knowledge-ul și expertiza acumulată în ultimii ani, ca să creștem și să dezvoltăm împreună, visurile voastre proprii, afacerile voastre născute din pasiune sau din identificarea anumitor nevoi.

Suntem aici cu mare drag și bucurie pentru voi,
#CreatoriDeContext