Mihaela Ciobanu

#povestea32

Din categoria #femei care ne inspiră, la rubrica noastră specială #povesteadeluni, ne-am gândit să aducem în lumina reflectoarelor o altă femei, #lider, a unei comunități online de 11.000 de femei.

Este vorba despre Mihaela Ciobanu, o femei minunată, mama unei fetițe de aproape 3 anișori și #fondatoarea comunității @De Meserie Femeie (https://www.facebook.com/groups/2647080278860707/?ref=share )

Pe Mihaela am cunoscut-o chiar prin intermediul acestui grup, chiar în momentul în care am primit o invitație de la o altă femei antreprenor de a mă înscrie în acest grup.

Am descoperit o femei faină, primitoare, gata să ajute, care se zbate să aducă diverși #specialiști care să ofere #content valoros în grup din diferite domenii de activitate (frumusețe, îngrijire, nutriție, dezvoltare personală, psihologie, parenting, etc.) și care duce o muncă titanică de coordonare a acestui grup, pe lângă activitatea zilnică de la job și creșterea fetiței.

Mihaela, ne suprinde în fiecare zi prin #pasiunea cu care povestește despre această #comunitate, sinceritatea și transparența cu care comunică, precum și faptul că verifică fiecare cont de Facebook, înainte de a-i da acceptul în grup, deci ajung aici doar femei care îndeplinesc anumite #criterii ca această comunitate să fie una cu un standard ridicat și femei faine.

De asemenea, Mihaela oferă și posibilitatea de #promovare a afacerilor personale în acest grup, iar anul trecut în decembrie, a organizat și un târg fain de Crăciun, la care au participat o mulțime de femei antreprenor care și-au promovat afacerile, unde bineînțeles am participat și noi în calitate de sponsor, la rugămintea Mihaelei.

Noi vă recomandăm cu bucurie comunitatea #DeMeserieFemeie, veți găsi aici femei empatice, dornice de conexiuni și colaborări faine, sfaturi utile și o atmosferă primitoare.

Mereu cu drag și bucurie pentru voi, iar #împreună, vom scrie 100 de povești ale femeilor din online care ne inspiră (#femeiantreprenor).

Susținem antreprenoriatul feminin și în fiecare zi de luni, aducem în lumina reflectoarelor o nouă #antreprenoare.

Ne bucurăm că sunteți alături de noi în număr așa de mare!❤️

#creatoridecontext

#femeicareinspira#puteareacomunitatii#antreprenoriatfeminin#100depovesti