Mihaela Molner

#povestea23

Așa cum v-ați obișnuit până acum, în fiecare zi de luni, avem o rubrică specială, #povesteadeluni, în care aducem în lumina reflectoarelor #femei antreprenor care ne #inspiră.

Astăzi a venit momentul să vă povestim despre Mihaela Molner, o femeie minunată de la care învățăm zilnic o mulțime de lucruri despre “Sabotori” (<<mecanisme de coping emoțional care se creează în copilărie ca si răspuns la felul în care copilul percepe ceea ce i se întâmplă și, în același timp, înțelege că trebuie să se comporte așa ca să fie iubit si protejat>>) și cum să le facem față acestora, ca în final, să ajungem la un echilibru și să scoatem la iveală tot ce e cu adevărat mai bun și mai frumos din interiorul nostru.

Ne e tare drag să urmărim activitatea Mihaelei și comunitatea frumoasă de femei pe care a creat-o “Viata fara compromisuri by Mihaela Molner”, https://www.facebook.com/groups/viatafaracompromisuri/?ref=share

Mihaela, este Mindset Strategist & Coach Transformațional și ajută femeile și mamele să devină stăpâne pe propria viaţă şi carieră, printr-un mindset echilibrat și constructiv, folosind o metodă proprie de coaching și mentoring numită “Bloom from within”.

Ce e tare fain e că, Mihaela, ne poate învăța cum să ne gestionăm corect emoțiile negative, cum să avem claritate în ceea ce facem și ceea ce ne dorim și cum să acționăm cu încredere.

Cu ajutorul metodei sale de coaching și mentoring putem obține o schimbare eficientă, reală, pe termen lung. Putem ajunge la performanță și succes gândind, simțind și acționând dincolo de Mintea Limitativă care ne ține uneori pe loc.

Nu știm dacă a ajuns la voi această informație, însă, Mihaela este printre primii coachi din lume pregătiți în PQ Mental Fitness Coaching direct de către Shirzad Chamine, fondatorul Inteligenței Pozitive (PQ), ceea ce este un lucru extraordinar.

Noi vă recomandăm să apelați la Mihaela Molner oricând simțiți că aveți nevoie de ajutor.

Mai multe despre activitatea sa, găsiți aici: https://mihaelamolner.ro și aici: https://www.facebook.com/mihaelamolner.coach/

Mereu cu drag și bucurie,

#creatoridecontext

#femeiantreprenor#sustinemantreprenoriatulromanesc#povestidemarketing#femeicareinspira#100defemeiantreprenor#100povestifemeiantreprenor#antreprenoare

#bloomfromwithin