Mirela Florentina Radu

#povestea52

Astăzi aducem cu toată inima, în lumina reflectoarelor, o femeie antreprenor minunată care ne învață despre bunătate, iubire și dragoste de semeni, să îi ajutăm pe oamenii din jurul nostru așa cum putem mai bine.

Cunoscând-o personal pe @Mirela Florentina Radu și ascultându-i povestea de viață, ne-am dat seama că zânele există în realitate, nu doar în poveștile cu care am crescut. Și spunem asta pentru că Mirela salvează vieți (la propriu, iar apropiații săi știu de ce spunem asta) și ajută oameni și afaceri care au nevoie de aranjamente florale care să le bucure inimile sau tricouri pictate care să le coloreze chipurile.

Mirela, este designer floral și iubește să creeze povești cu artă și flori. Chiar așa se numește și pagina ei de Facebook, Miflora – povești cu artă și flori.

Mirela se implică în fiecare proiect cu mâinile și sufletul, iar decorurile spectaculoase pentru evenimente și arcadele minunate de la Lavanda Fest Oficial sunt făcute după chipul și asemănarea sa, adică divine.

Să vă mai povestim și despre aranjamentele florale cu bujori pe care le-a făcut recent pentru un eveniment cu “ștaif”, o gală, care a avut loc într-o clădire emblematică din inima Bucureștiului? Mai bine vă lăsăm câteva imagine, ca să vă convingeți singuri.

Iar atunci când simte că nu mai poate, Mirela, știe că mai poate puțin și va duce la bun sfârșit misiunea sau angajamentul pe care l-a luat. Și toate proiectele în care se implică îi ies de minune. Am văzut și cele 150 de coronițe (la una dintre numărători) pe care le-a făcut pentru festivitatea de premiere și final de an, pentru copiii de la câteva școli din București.

Atunci când aveți nevoie de ajutor, plănuiți un eveniment sau vreți să faceți o surpriză cuiva, apelați cu încredere la Mirela și veți fi uimiți modul în care creează o poveste din flori.

Felicitări, Mirela! Ești minunată!

Suntem aici mereu cu drag și bucurie,

#CreatoriDeContext

#femeicareinspiră#femeicareaucuraj#femeiantreprenor#100femeiantreprenor#100povești#antreprenoare#antreprenoriatfeminin