Misha – Mihaela Stoica

#povestea44 #femeiantreprenor

Astăzi ne dorim să aducem o bucurie unei femei antreprenor tare faine pe care am cunoscut-o chiar la evenimentul din 09 aprilie, organizat de @Mums in Business București.

Sperăm ca bucuria să fie cu atât mai mare fiindcă astăzi este ziua ei de naștere, iar cu această ocazie, îi urăm LA MULȚI ȘI MINUNAȚI ANI!

Misha (Mihaela Stoica) este o femei minunată, este tare blândă și când vorbește parcă îți zâmbește cu toată inima! Este mama, soție și “mânuțele creatoare” din spatele atelierului de creație Ari’s Boutique.

De mai bine de 9 ani, Misha, aduce zâmbete prin cadourile personalizate realizate în atelierul său, iar de 3 ani creează povești cu licheni, mușchi și plante stabilizate.

Și, Oooo, Doamne! Ce povești minunate ies din mânuțele sale magice! Vă lăsăm să vă convingeți singuri, intrând pe https://arisboutique.ro/

Așa că dacă vă doriți un tablou custom cu licheni, mușchi și plante, care să aducă natura, starea de bine și energia pozitivă de care aveți nevoie în casele voastre, Misha abia așteaptă să vină în ajutorul vostru. Cu siguranță ceea ce iese din mânuțele sale, vă vor bucura ochii și sufletul!

Iar dacă vreți să dați bucuria mai departe, și doriți să faceți cuiva drag un cadou, atunci un tablou cu licheni de la Misha, e o opțiune tare faină!

La mulți ani încă o dată, Misha! Viața să îți fie zâmbet și bucurie!

Mereu cu drag și bucurie,

#CreatoriDeContext

#100defemeiantreprenor #100povestiantreprenoare #100afaceridinpasiune

Citește și povestea 43 >