Moga Ioana-Alexandra

#povestea42

Astăzi, vă povestim cu drag despre o nouă femeie antreprenor care ne inspiră prin drive-ul și dorința ei de a pune lucrurile în mișcare și modul în care își împarte cu bucurie cu bucurie timpul între familie, business, dar și dezvoltarea proprie prin cursuri, workshop-uri, mentorat și lista ar putea continua.

De această dată, iată a venit momentul să aducem în lumina reflectoarelor o “orădeancă” tare faină, o femei foarte frumoasă, @Ioana-Alexandra, mama a doi copii minunați (1 și 5 anișori), plini de energie și dornici să descopere mereu lucruri noi, soție, expert contabil în cadrul propriei sale companii, @Qbix Acounting Solutions SRL, așa cum o cunosc cei din jur, dar și femeia antreprenor din spatele proiectului: “Configurator de Experiente cadou”, un nou proiect în lucru, la care lucrează cu mare drag și bucurie.

Iată cum a încolțit în inima ei acest proiect, așa cum ea însăși ne-a povestit, în cadrul programului nostru de mastermind (Creare de povești de marketing autentice, pentru promovarea în Social Media), locul unde ne-am și cunoscut de altfel:

<< “Ținând cont de conjunctura anului trecut, mi-am dorit să fac ceva nou și mai ales util, acolo unde normalul aproape ca nu a mai fost posibil.

Mi-am dorit să fac ceva mai mult decât făceam în mod normal, pentru mine și pentru cei din jur. M-am întrebat că până la urmă, la sfârșitul zilei, ce contează cu adevărat?

Și mi-am propus să găsesc acele lucruri care imi stimulează creativitatea, care îmi umple inima de energie, emoție și bucurie, acel ceva care mă îndeamnă si mă ajuta să mă bucur de viață în cel mai frumos mod posibil.

Răspunsul care mi s-a conturat a fost simplu: experientele memorabile alături de cei dragi! “ >>

Așa a pornit această inițiativă extraordinară de a crea un Configurator de experiente-cadou, adică să poți oferi cadou o experiență oamenilor dragi din viața ta, prietenilor tăi, colegilor de serviciu sau chiar angajaților tăi.

Felicitări, Ioana-Alexandra, pentru acest proiect minunat și abia așteptăm să încărcați pe site-ul la care lucrați acum, toate experiențele minunate pe care le-ați pregătit pentru noi!

Avem toată încrederea că va fi un proiect de succes, fiindcă acolo unde e pus suflet și pasiune, rezultate nu întârzie să apară, iar tu ești o femeie extraordinară!

Mereu cu drag și bucurie pentru voi,

#CreatoriDeContext

#povesteadeluni#femeiantreprenor#femeicareinspira # antreprenoriatfeminin #suntinemfemeileantreprenor#100povești

#antreprenoare