Monica Batranu

#povestea38

Astăzi, la rubrica noastră specială #povesteadeluni, aducem cu bucurie în lumina reflectoarelor, o nouă #femeie extraordinară care ne inspiră și o #mamă care își crește copiii cu blândețe și ne dă mai departe nouă mamelor, tot knowledge-ul ei pe zona de #parenting prin cursurile, poveștile, cartea și platforma online pe care a creat-o.

Ca să nu vă mai ținem în suspans, vă redăm însăși prezentarea Monicăi, fiindcă, cu asta ne-a cucerit pe loc, cu personalitatea și stilul propriu, sincer și autentic folosit în comunicare:

„Sunt @Monica Batranu și, dacă mi-ar fi spus cineva acum 7 ani că îmi voi găsi sensul scriind, ajutând părinții cu articole de parenting și sesiuni de coaching, ba chiar și publicând o carte pentru copii, i-aș fi zis că am o carieră de succes în IT la Oracle și că e pe arătură.”

Monica ne-a mărturisit că cei doi copii i-au adus această #schimbare. Inițial pentru ei a început să citească despre parenting, apoi a urmat cursurile Dr. Laurei Markham si ale Dr. Larry Cohen, a citit zeci de cărți de #psihologie, dezvoltare personală și parenting, printre care Comunicarea nonviolentă scrisă de Marshall Rosenberg si Părintele Conștient de Dr. Shefali Tsabary.

Apoi, Monica a început să scrie articole despre tot ce a studiat și a pus bazele Făurim Oameni și #platforma online cu același nume, www.faurimoameni.ro ca să ajute cât mai mulți părinți și implicit copiii acestora.

Practic, “Făurim Oameni” s-a născut din dorinţa Monicăi de a le veni în ajutor părinţilor cu #informații utile, la zi, despre nevoile copiilor, despre soluţiile pe care le avem pentru a ne face tuturor, atât nouă, ca #părinţi, cât şi celor mici, viaţa mai frumoasă şi plină de iubire.

Pe lângă articole, găsiți pe site și o secțiune cu #povești pentru copii: educative, cu emoții, care să bucure sufletul, dar care să te și ajute să îi vorbești copilului despre culori, sentimente, puterea eliberării prin plâns, generozitate.

Una dintre povești este chiar despre pandemie – izolare, frustrare și un inamic nevăzut care este învins cu dibăcie și umor: http://faurimoameni.ro/…/ideea-salvatoare-a-lui-edi…/…

Mai mult de atât, Monica a făurit un #grup de ajutor în parenting (https://www.facebook.com/groups/331340690894406/), unde a pus deja două cursuri gratuite pentru părinți: cum să gestionăm situațiile dificile prin joc și un kit de ajutor emoțional în perioada pandemiei (al doilea realizat de doi psihologi). Le găsiți în secțiunea Guides, împreună cu alte resurse utile.

De asemenea, Monica a creat și două cursuri, în format video, disponibile oricând, la un preț extrem de modic, 99 lei, raportat la valoarea informațiilor oferite:

✅ „Dezvoltarea creierului copilului”

✅ „Gestionarea sănătoasă a furiei părinților”,

Monica este o femeie puternică, hotărâtă și extrem de determinată, și ce credeți, nu s-a oprit aici.

A vrut să își învețe copiii despre artă și a scris trei povești pentru a-i introduce jucăuș în lumea lui Monet, a lui Van Gogh și a lui Kandinski. Cei de la Curtea Veche i-au spus că a făcut “deliciul redacției” și, iată, ca prin minune, cartea publicată: “Întâmplări mărunte cu pictori mari”: https://www.curteaveche.ro/…/intamplari-marunte-cu…

Cei mici sunt familiarizați cu stilul fiecărui pictor prin intermediul ilustrațiilor, căci fiecare poveste este ilustrată în stilul unui pictor.

Așa e că avem în jurul nostru femei minunate care ne inspiră prin tot ceea ce fac? Și e nevoie ca povestea lor să ajungă la câți mai mulți oameni? Să o facem cunoscută?

Vă invităm să urmăriți activitatea Monicăi și veți găsi aici un munte făuritor de resurse pe zona de parenting!

Mulțumim din inimă, Monica, pentru tot ce ne oferi!

Mereu cu drag și bucurie pentru voi,

#creatoridecontext

#femeiantreprenor#femeiautentice#femeicareinspira#povestidemarketing#FăurimOameni#MonicaBătrânu