Nicoleta Cornea

#povestea49

Fiecare zi de luni, este ziua în care scriem un nou episod în cadrul rubricii noastre speciale, #povesteadeluni by #CreatoriDeContext. Este ziua în care aducem în lumina reflectoarelor, o nouă femeie antreprenor minunată, care ne inspiră și de la care avem cu toții de învățat.

Este o zi în care ne arătăm recunoștința, aducem o bucurie și să furăm un zâmbet femeii despre care vă povestim.

Iar astăzi, vă povestim cu mare drag despre @Nicoleta Cornea, mămica lui Andrei și a Ștefaniei, așa cum o știu prietenii apropiați, și omul minunat din spatele atelierului Graphic Art Creative.

Am cunoscut-o personal pe Nico, anul acesta, în aprilie, în cadrul unui eveniment pentru mame și femei antreprenor organizat de Mums in Business București. Și ne-a cucerit imediat, cu energia, buna dispoziție, zâmbetul și determinarea sa.

Este un om extraordinar, o femei minunată, și antreprenor gata să îți întindă oricând o mână de ajutor. Și merge alături de tine până în pânzele albe.

Prin intermediul business-ului său, Nico vine în ajutorul creatorilor de handmade, cu toate materiale promoționale de papetărie (tipografie) de care au nevoie pentru propriile lor lucrări/ comenzi, de la etichete autoadezive personalizate și până la cărți de vizită, carduri de mulțumire, instrucțiuni de folosire flyere, etc. Practic, aproape tot ce pun acești creatori de frumos într-un colet, atunci când expediază o comandă către clienții lor.

Separat, aici în atelierul #GraphicArtCreative, Nico se ocupă de materiale personalizate tipărite pentru cadouri și evenimente: rame foto, magneți de frigider, semne de carte, cadouri de absolvire, diplome, plicuri, cocarde, medalii.

Iar tot ceea ce pregătești în atelierul său, face cu toată inima, iar asta se vede.

Felicitări, om frumos! Mult succes, bucurie și împlinire în tot ceea ce faci!

Mereu cu drag și bucurie,

#CreatoriDeContext

#femeiantreprenor#femeicareinspira#antreprenoriatfeminin#100povesti#100femeiantreprenor#femeiantreprenorautentice