Pârvan Luminița

#povestea13

Din categoria #femei care inspiră, astăzi a venit momentul să vă povestim despre Pârvan Luminița, știti voi, femeia aceea faină și puternică pentru care am conturat #povestea din spatele business-ului său și un #logo reprezentativ pentru activitatea sa.

Luminița este o adevărată sursă de curaj, încredere, perseverență și înțelepciune pentru noi toți. Este un exemplu de om care la 46 de ani, a pus stop jobului din domeniul bancar (dupa 23 de ani de experiență) și și-a urmat visul de a devenit antreprenor.

Luminița are 2 copii minunați, este căsătorită și în 2019 a fondat atelierul de manufactuare a lemnului Sandart WOOD – Dibăcii din lemn, prin programul de finanțare “Startup Plus”.

În atelierul său din Ploiești, are o super mașină de debitat și gravat cu laser, ultramodernă, și poate realiza o gamă variată de produse precum: figurine pentru ateliere de creație și alte ornamente, cutii pentru flori, cutii pentru bijuterii, blank-uri și rame pentru umplere cu licheni sau mușchi, decorațiuni pentru bradul de Crăciun, cifre și litere și până la organizatoare de birou, tăvițe pentru documente.

Mai mult decât atât, poate personaliza orice produs cu logo, mesaje, nume, deci cu tot ce vă doriți😍

Vă invităm cu bucurie să îi urmăriți activitatea pe pagina de Facebook, Sandart Wood – Dibăcii din lemn, sau pe www.sandartwood.ro

Suntem aici cu bucurie,

#creatoridecontext

#povesteadeluni#storytelling#contentwriting#sustinemafacerilelocale#femeiantreprenor#antreprenoare