Laura Busuioc

#povestea26 #femeiantreprenor

Astăzi astăzi a venit momentul să aducem în lumina reflectoarelor, o femeie #antreprenor minunată, care ne inspiră prin tot ceea ce face și prin valoarea adăugată, cumulul de cunoștințe și expertiza celor 25 de ani în industria sănătății și frumuseții, pe care ne-o oferă cu atât de multă dăruire, energie pozitivă, zâmbet și tot ce are mai frumos.

Este vorba despre Laura Busuioc, o femeie extraordinară care ne învață despre frumusețe, despre sănătatea pileli și despre legătura dintre corp-minte-suflet, prin conceptul, #Frumusețe3D.

Laura este fondatoarea conceptului, #3DSkin (education-beauty-camps), un program unic în România, o abordare cosmetică și de educație holistică în cosmetică formală, prin cursuri pentru cosmeticiene, și informală, prin tabere pentru specialiștii de beauty, și tratamente faciale speciale.

Vă spunem cu toată inima că Laura Busuioc, a pus în programul 3D Skin, toate cunoștințele și informațiile acumulate în cei 25 de ani ca performer de top în industria cosmetică, din numeroasele cursuri și formări profesionale, precum și dorința, și dragostea ei de a da mai departe și altora aceste cunoștințe.

Aici veți găsi cele mai complete, moderne și up-to-dated #cursuri pentru cosmeticiene și specialiștii din domeniul sănătății și frumuseții naturale.

Dacă veți opta pentru un curs autorizat de cosmetică, Laura va pregătit cel mai bun curs de pe piață, în care vă va povesti nu doar despre elementele de bază pe care le conține orice curs autorizat de cosmetică, ci și o introducere în Peelinguri Chimice și Cosmetică Regenerativă, cea mai nouă ramură a cosmeticii moderne.

Recent a lansat și cartea: “Pielea ta, harta emoțiilor tale!”, un ghid pentru #Frumusețe, care musai să existe în biblioteca oricărei femei, o carte la care să revenim ori de câte ori simțim că avem nevoie. După ce o veți ciți, vă veți iubi mai mult, veți avea mai multă grijă de voi și cu siguranță veți descoperi o mulțime de informații noi care vă vor ajuta să căpătați acea Frumusețe 3D, despre care Laura ne vorbește așa de minunat.

Mai multe informații despre activitatea Laurei găsiți aici:

Suntem aici mereu cu drag și bucurie pentru voi și iubim să dăm viață celor mai frumoase #poveștidemarketing.

Citește și povestea 25 >