Roxana Balaban

#povestea43

Rubrica noastră specială #povesteadeluni, a ajuns astăzi, chiar în săptămâna mare, înainte de Paște, la povestea cu nr. 43.

Cu mare bucurie, aducem astăzi în lumina reflectoarelor (*însă fără ca ea să știe, ci este o apreciere din partea noastră și ne-am dorit să îi aducem o mică bucurie), o femeie antreprenor minunată, o femeie care ne inspiră prin tot ceea ce face, o femeie care din dragoste pentru oameni și în special pentru copii, a ales sa devină medic neurochirurg pediatru.

Și toată experiența celor 15 ani în educație dedicată copiilor și formarea continuă, de-a lungul anilor, a pus-o cu bucurie în cele două proiecte ale sale @Echipa Smart și @Cadouri Smart.

Este vorba despre Roxana Balaban, o femeie tare bună și blândă, pe care am cunoscut-o chiar pe 09 Aprilie, la evenimentul organizat de Mums in Business Buc, unde noi am avut bucuria să le povestim celor 30 de antreprenoare prezente despre Branding Personal.

Roxana, a fost gazda acestui eveniment fain, ne-a primit chiar la ea acasă, aici unde e inima ei, la Echipa Smart, un Centrul Educațional unde veți găsi #cursuri și #ateliere pentru copii, unde calitatea primează, o locație primitoare și plină de frumos, așa cum e și ea, de altfel.

Cadouri Smart – este un alt proiect fain, aici veți putea găsi o mulțime de creații handmade, eșarfe de mătase, cărți sau flori, ce pot fi oferite cadou celor dragi.

Dacă ajungi să o cunoști pe Roxana, te asigurăm că îți va ajunge la suflet, fiindcă iubește tare mult ceea ce face, alege să facă doar bine, pune mare accent pe calitate și face totul cu drag și simț de răspundere.

Mulțumim din inimă, Roxana, pentru valoarea adăugată pe care o dai oamenilor din jur și comunității prin cele două proiecte faine.

Mereu cu drag și bucurie pentru voi,

#CreatoriDeContext

PS: Poza de profil este făcută de Cristina Jilavu, fotograful fain de la Event Portrait, chiar în cadrul evenimentului organizat de MIB București, unde leader-ul comunității, Andreea Paraschiv, ne-a invitat să le povestim celor 30 de femei antreprenor participante, despre #BrandingPersonal.